ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.11.09

Και δεύτερο κρούσμα χάκερς υπέρ της Ντόρας!



Γράφει ο Γαλάζιος Παρατηρητής


Και δεύτερο κρούσμα χάκερ καταγγέλλεται σήμερα σε υλικό που δεν ήταν και τόσο αρεστό στη Ντόρα και τον κύκλο της.

Ο γνωστός πρώην αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και την ΕΥΠ Σάββας Καλεντερίδης κατήγγειλε ότι άγνωστοι μπήκαν στην ιστοσελίδα που διατηρεί και αλλοίωσαν στοιχεία δημοσκόπησης που είχε ανηρτημένη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δημοσκόπηση για την προεδρία της ΝΔ, στην οποία μέχρι αργά χθες το βράδυ προηγούνταν σταθερά και καθαρά ο Αντώνης Σαμαράς. Τις πρωινές ώρες όμως, εντελώς ξαφνικά, εντοπίστηκε εισβολή, στο τέλος της οποίας προστέθηκαν περίπου 700 ψήφοι υπέρ της Ντόρας και το αποτέλεσμα άλλαξε.

Ο κ. Καλεντερίδης κατήγγειλε το γεγονός στην Δικαιοσύνη και ζήτησε τη συνδρομή της υπηρεσίας πάταξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι είναι το δεύτερο ανάλογο κρούσμα χάκερς σε περιεχόμενο ιστοσελίδας που δεν είναι αρεστό στην κυρία Μπακογιάννη.

Το πρώτο εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού «Ενημέρωση 922» της Κατερίνης, όταν εντελώς ξαφνικά εξαφανίστηκε ανάρτηση από συνέντευξη του καθηγητή Νεοκλή Σαρρή, που αποκάλυπτε ότι ο Ισίδωρος Κούβελος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου τουρκικής Τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: