ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.11.09

Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ


Χθές τελικά αποκαλύφτηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο αυτό που έλεγαν μερικοί για την Ευρωπαϊκή Ένωση
Οτι δηλαδή δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα όσο αφορά τουλάχιστον τα εθνικά μας δίκαια.
Η ολομέλεια της Ευρωβουλής ζήτησε χθες από τους Ευρωπαίους ηγέτες να ξεκινήσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ. Για το ζήτημα της ονομασίας, στην ουσία το αποσυνδέει από την ενταξιακή πορεία, και περιορίζεται σε ευχολόγια.
Η θέση αυτή,εκφράστηκε στο πλαίσιο έκθεσης και ψηφίσματος για την πολιτική διεύρυνσης της Ε.Ε. προς τα Δυτικά Βαλκάνια, την Τουρκία και την Ισλανδία.
Σε καμία βέβαια περίπτωση αυτή η απόφαση δεν πρέπει να μας επηρεάσει ακόμα και αν η ΠΓΔΜ αναγνωριστεί όχι από 120 χώρες αλλά από όλο τον κόσμο. Για μας πρέπει να παραμείνει ΠΓΔΜ.
Με αυτή την απόφαση όμως διαλύονται οι ψευδαισθήσεις των υποστηρικτών της "Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης".
Ακόμα και ο ποιό αφελής πολίτης αυτής της χώρας καταλαβαίνει πλέον ότι η Ε.Ε δεν είναι τίποτα άλλο από μια τραπεζική συμφωνία με μοναδικό σκοπό την υπερσυγκέντρωση του χρήματος και την εκμετάλλευση των λαών της Ευρώπης.Ο σκοπός της Ε.Ε μετά την κατάρρευση του κομμουνισμού ήταν να γίνει το αντίπαλο δέος στις ΗΠΑ.Αντι αυτού έγινε "υπηρέτης" των παγκόσμιων συμφερόντων και δυνάστης των λαών της Ευρώπης με την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική.Ενα οργανισμός που φιλοδοξούσε(;) να γίνει κράτος χωρίς όμως κοινή εξωτερική πολιτική παρα μόνο αυτή που ευλογούσαν τα εκάστοτε συμφέροντα. Χωρίς κοινό στρατό υπό το φόβο του ΝΑΤΟ.
Συγχαρητήρια στους πολιτικούς μας που περίμεναν και περιμένουν την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη των δυνατών κρατών που λογικό είναι να μην ενδιαφέρονται για τίποτα άλλο πέρα απο τα δικά τους και τα αμερικανικά συμφέροντα.Συγχαρητήρια γιατί περίμεναν και περιμένουν ευρωπαϊκή αλληλεγγύη απο την κατα τα άλλα συμπαθέστατη... Εσθονία με τα διαφορετικά προβλήματα και την διαφορετική νοοτροπία.
Η Ελλάδα από την στιγμή που υποβαθμίζεται ο ρόλος των εθνικών κυβερνήσεων σε ρόλο διαχειριστών προαποφασισμένων,δεν έχει καμία ελπίδα αφήνοντας την τύχη της στους Ευρωπαίους και περιμένοντας τι;
Ας θυμηθούμε και να κάνουμε πράξη τα λόγια του Γέρου του Μοριά "καταλάβετε το Έλληνες ότι κάνουμε θα το κάνουμε μονάχοι"

Δεν υπάρχουν σχόλια: