ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.11.09

Οι αιώνιοι,καλοταϊσμένοι προστάτες του φασισμού: Σκυλακάκης,Τρεμόπουλος και βέβαια η “Νέα Διακυβέρνηση”Ψήφος–Σκάνδαλο υπέρ Τουρκίας στο Ευρωκοινοβουλι


Έχουμε γράψει ότι ουδείς άνθρωπος με νοημοσύνη και βασικές ιστορικές γνώσεις δεν θα στήριζε ποτέ τον Τουρκικό ιμπεριαλισμό. Έχουμε φέρει πλήθος παραδειγμάτων όπου Ευρωπαίοι, Αμερικανοί και άλλοι παράγοντες που στήριζαν περιοδικά τις Τουρκικές θέσεις είχαν όλοι συμφέροντα, απ’ ευθείας χρηματισμό ή εκβιαστικές πιέσεις λόγω “αποκλίνουσας” συμπεριφοράς τους.

Αυτό που συνέβει όμως την Πέμπτη στο Ευρωκοινοβούλιο δεν έχει προηγούμενο. Υπήρξαν Έλληνες Ευρωβουλευτές που ψήφισαν υπέρ μίας κατάφορης παραβίασης της ανθρώπινης αξίας. Ποιοί ήταν αυτοί; Ο συνήθης Τρεμόπουλος, τα πουλέν της “Νέας Διακυβέρνησης” και ο ανεκδιήγητος Σκυλακάκης! Ναι, ο Σκυλακάκης! Ο γαργαντούας που εξευτελίστηκε στο πάνελ του Άλτερ ως υποστηρικτής της Ντόρας.

Άλλη μία εξυπηρέτηση στο ημίφως για τους γενοκτόνους. Ελάτε τώρα να μας πείσετε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι έρμαια των χορηγών του 2% του Τούρκου πεθερού του κυρίου Χριστοφοράκου. Τα φερέφωνα που μάλιστα βρίσκονται για την εκπροσώπηση και προώθηση των “Ελληνικών συμφερόντων”. Γράψαμε συγκεκριμένα: “Στην Ελλάδα όμως, το κερδοσκοπικό εγχείρημα είχε υπόσταση και μίας Εθνικής Απειλής. Ο εμπνευστής του περιβόητου 2% της μίζας ήταν ο Τούρκος πεθερός του κυρίου Μιχάλη Χριστοφοράκου. Αυτό σημαίνει πως ισχυρότατοι κύκλοι στην Τουρκία, γνωρίζουν κάθε έναν από τους αποδέκτες του μαύρου χρήματος της Siemens.”

Διαβάστε την είδηση για το πως κάνουν Business οι γείτονες και οι ντόπιοι συνεργάτες.

Θυμάστε τον κ. Σκυλακάκη , το δεξί χέρι της Ντόρας που έβγαινε στα παράθυρα και εκνεύριζε τον κόσμο με εκείνα που έλεγε. Πήγε στο Στρασβούργο για να συνεχίσει τις ανδραγαθίες του.

Γράφει η κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος»

«Αθωωτικό ψήφισμα» για την Τουρκία ενέκρινε η Ευρωβουλή

Στρασβούργο: «Αθωωτικό ψήφισμα» για την Τουρκία ενέκρινε την Πέμπτη το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο πλαίσιο της Στρατηγικής Διεύρυνσης, χωρίς υποδείξεις για κυρώσεις αλλά και χωρίς αναφορά στο ορόσημο του Δεκεμβρίου και στην πολυδιαφημιζόμενη αξιολόγηση. Η παράγραφος που εγκρίθηκε από την ολομέλεια του Σώματος «εκφράζει λύπη για τη συνεχιζόμενη μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων που απορρέουν από το Συμπληρωματικό Πρωτόκολλο της Συμφωνίας Σύνδεσης ΕΕ-Τουρκίας και καλεί την Τουρκία να προχωρήσει σε πλήρη και χωρίς δυσμενείς διακρίσεις εφαρμογή (σ.σ. χωρίς να τίθενται χρονικά πλαίσια)». Σε ότι αφορά στο Κυπριακό, η διατύπωση του ψηφίσματος προσλαμβάνει αρνητική κατεύθυνση μετά την υιοθέτηση τροπολογίας των Ευρωπαίων Πρασίνων, διά της οποίας δεν καλείται μόνο η Τουρκία να συμβάλει στην επίλυση του Κυπριακού αλλά και «όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη», φωτογραφίζοντας τόσο την κυπριακή κυβέρνηση όσο και την τουρκοκυπριακή κοινότητα και βάζοντας και τους «3» στο ίδιο καλάθι, μοιράζοντας ισόποσα την ευθύνη.

Η αρνητική αυτή τροπολογία υιοθετήθηκε με μια ψήφο διαφορά (286 έναντι 285) και η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική εάν οι Έλληνες ευρωβουλευτές Τρεμόπουλος (Πράσινοι), Σκυλακάκης (Νέα Δημοκρατία) και Αρσένης (ΠΑΣΟΚ) δεν την υπερψήφιζαν και άλλοι έξι επίσης του ΠΑΣΟΚ δεν τηρούσαν αποχή (Κοππά, Παλιαδέλη, Λαμπρινίδης, Ποδηματά, Ράπτη, Σταυρακάκης).

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: