ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.11.09

ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ !!!! ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ??


Όπως λάβαμε ανεβάζουμε το mail των "Δημοκρατικών Αξιωματικών ΛΣ" ....όπως αυτό υπογράφεται.
================================================================================================
mail
ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η Ν.Δ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑ ΧΡΕΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΟΝΙΜΟ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑΡΧΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ εΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΕΝΩ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΕΔΟΘΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΛΑΔΑΡΧΗΣ Ο ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΒΑΛΕΡΓΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΟΡΑΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΓΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΞΑΡΣΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Λ.Σ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΓΩΣΕ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΕΡΓΑΚΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ; ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Λ.Σ
===============================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Από τούτο εδώ το βήμα έχουμε κατά καιρούς αναρτήσει τις ανησυχίες μας για το τέως ΥΕΝΑΝΠ και το ΛΣ. Επειδή είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το τι επικρατεί εν γένη στο ΛΣ θέλουμε να κάνουμε την παρατήρηση μας με αφορμή το ληφθέν mail από τους ένστολους φίλους.
Είναι γνωστό ότι ο κλαδάρχης προσωπικού του ΛΣ κύριος ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ Κ....ΛΟΣ έχει συγγένεια ...λόγου της συζύγου του ... με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ ο οποίος έχει απολαύσει υψηλό τίτλο που προσφέρει η Δημοκρατία μας , σε άκρα σεβαστή θεσμική θέση .
Αυτό δεν γίνεται και πρώτη φορά κύριοι με κάποιους εκ των υψηλόβαθμων συναδέλφων σας . Κατά καιρούς Υψηλές θέσεις κατέλαβαν αλλά και προαγωγές έγιναν στους περισσότερους Υψηλόβαθμους συναδέλφους σας λόγο "συγγένειας" με πολιτικά στελέχη ή επειδή "ξεροστάλιασαν" έξω από τα γραφεία Υποψηφίων Βουλευτών και κομματικών στελεχών ...ανάλογα το ποντάρισμα για το ποιό κόμμα θα έπερνε την εξουσία......προκειμένου "φάνε" Σειρές τους .

Μήπως δεν έγιναν Αρχηγός ΛΣ εξάφελφος λόγο συζύγου και αυτός με την σύζηγο Πρωθυπουργού??
?

Αυτά γιατί τα λέμε!!! Θεωρούμε ότι ο διχασμός λόγο κομματικών αντιλήψεων δεν πρόκειται να αποδώσει ειδικά τώρα που οι "υπογραφές στο πόδι" της παρούσας κυβέρνησης αφαίρεσαν ζωτικές αρμοδιότητες από το ΛΣ.
Τώρα!!! εάν ο νυν ΚΛΑΔΑΡΧΗΣ σας ΚΟ.....ΛΟΣ είναι ακόμα στην θέση του .... ΕΜΕΙΣ εχούμε να σας πούμε ότι ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ .......
Ο κύριος ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ίσως δεν θέλει να χαλάσει το χατίρι του Βουλευτή ..πλέον της ΝΔ κύριου Σιο....α!!!! και έτσι ο ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟ ΣΑΣ να ΓΙΝΕΙ και ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ
ΑΓΝΩΣΤΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ! (Χρυσοχοίδη)

Μην παρασύρεστε από αυτούς που προσπαθούν να σπείρουν διχόνοια προβάλλοντας κομματικούς διαχωρισμούς. Οι "πρακτικές το πως προάγονται γενικά οι ένστολοι από το βαθμό του ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ εν προκειμένω για το ΛΣ είναι γνωτές αφού από το βαθμό αυτό και μετά δεν θεωρείστε στρατιωτικά πρόσωπα αλλά πολιτικά!!!

ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!!!

ΣΣ: ΚΥΡΙΟΙ .....βέβαια ο εν λόγω ΚΛΑΔΑΡΧΗΣ ΚΟ....ΛΟΣ ........ είναι πέρα για πέρα γνωστό ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ.....
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ..... ΕΧΕΙ ΚΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡ. ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ... ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ!!!!! ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ...
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΩΣ ΛΟΓΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι πολύ περίεργος να δω που θα σταματήσει αυτή η κατρακύλα...αυτού του υπουργείου(?)

καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός