ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.11.09

ΝΤΡΟΠΗ


Σήμερα στην Νομική σχολή Αθηνών έλαβε χώρα εκδήλωση με θέμα'' Νοέμβριος 1973-Δεκέμβριος 2008: Η Κουλτούρα της Πολιτικής Βίας'' με πρωτοβουλία του ανεξάρτητου ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ. Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν οι ακόλουθοι:

-Ολύμπιος Δαφέρμος, Διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου και τέως σύμβουλος Παιδαγωγικού Ινστιτούτου - στέλεχος του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος και συγγραφέας του βιβλίου "Φοιτητές και δικτατορία: Το αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα 1972-1973"

-Πάσχος Μανδραβέλης, Δημοσιογράφος-Εφημερίδα "Καθημερινή"

-Δημήτρης Ψυχογιός, Καθηγητής τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού Παντείου Πανεπιστημίου, στέλεχος του αντιδικτατορικού κινήματος και Δημοσιογράφος-Εφημερίδα "Το Βήμα"

Ας περάσουμε τωρα στο θέμα του άρθρου μας. Κατα την διάρκεια της εκδήλωσης και την ώρα που φοιτητές αντάλλασσαν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ τις απόψεις τους, την συμφωνία ή την διαφωνία τους, άτομα από τον αντιεξουσιαστίκο χώρο θεώρησαν σωστό να εισβάλουν στον χώρο της εκδήλωσης να αρχίζουν να φωνάζουν παραπέμποντας με τον τόνο της φωνής τους και το μίσος που κουβαλούσαν, σε αλλές εποχές που υποτίθεται μάχονται. Μετά το ηλίθιο show που έδωσαν πετάξαν αυγά στον κύριο Μανδραβελή και αποχώρησαν μέσα στις φωνές, αρνούμενοι ή απλως ανίκανοι να αποδεχθούν τις προσκλήσεις για έναν πολιτισμένο διάλογο. Αυτά τα άτομα δεν σεβάστηκαν ούτε τους ομιλητές, ούτε τους ακροατές, ούτε τους διοργανωτές ούτε τα ιδανικά που υποτίθεται προασπίζονται Και βεβαίως εδωσαν άλλη μια γροθιά στο άσυλο το οποίο δεν μπορούν να σεβαστούν και εμείς ως φοιτητές δυστυχώς δεν μπορούμε να διαφυλάξουμε.

Γλέντι

Δεν υπάρχουν σχόλια: