ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.4.10

ΚΟΚΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ (?)


Φίλοι Πειρατές, Κουρσάροι, Αξιωματικοί Λ.Σ, πολιτικοί υπάλληλοι, ηγεσία!
Γιατί τόση ανοικτή, ανώνυμη αντιπαράθεση & εμπάθεια? Έλεος!

Είναι αυτονόητο ότι & εμείς δεν συμφωνούμε με την "νέα πρόχειρη λύση" της ένταξης της ναυτιλίας στο ΥΠΠ (Υπουργείο Προστασίας της Ποντοπόρου ναυτιλίας (?)), αλλά μέχρι την ολοκλήρωση του κύκλου & την τελική επανασύσταση του ΥΕΝ, έχετε υποχρέωση να πάψετε τις "κοκορομαχίες". Άλλωστε ο Μ. Ναπολέων έλεγε «Είναι ευκολότερο να μην κάνεις σφάλματα, παρά να τα διορθώσεις»

Οι μεταξύ των Αξιωματικών ΛΣ έριδες & διαγκωνισμοί, πισώπλατες "φιλοφρονήσεις" & τρικλοποδιές αλλά & τα μεταξύ των Π.Υ "συντροφικά μαχαιρώματα", ρουφιανιλίκια και οι εμφύλιοι σπαραγμοί, είναι τόσο παλιά όσο & το πάλαι ποτέ ΥΕΝ. Φρόνιμο λοιπόν είναι, να κρατήσετε όλα αυτά, μόνο για τους εαυτούς σας καθώς δεν ενδιαφέρουν τους σοβαρούς αναγνώστες, που παρακολουθούν άναυδοι την επίδειξη γνωστικού επιπέδου, ρητορικής, εθνικοφροσύνης, ανταλλαγής "κόσμιων ύβρεων" & επαγγελματικών ικανοτήτων. Ας μείνουν μεταξύ σας. Στους παροικούντες το ΥΕΝ & την ναυτιλία μας, είναι γνωστά, όσα δημοσίως τις τελευταίες μέρες έχετε μεταξύ σας εκσφενδονίσει.
Γνωριζόμαστε καλά όλοι μας!!! Ποιοί είναι οι εργατικοί, οι τεμπέληδες, τα δίποδα ξεσκονόπανα, οι φιλιππινέζες, ποιοί είναι αποτελεσματικοί ή όχι, ποιοί εργάζονται περισσότερο ή λιγότερο, τους λόγους που το πράττουν, σε ποιές υπηρεσίες & ποιοί απεργούν ή εργάζονται "αφιλοκερδώς υπερωριακά" ένστολοι & πολίτες & ποιά τα "κίνητρα & ελατήρια" τους. Και οι ηγεσίες το γνωρίζουν αλλά αδρανούν, αδύναμες να επιβάλλουν την θέληση τους & το πρέπον. Προσπαθώντας να ισορροπήσουν ανάμεσα στο ΘΕΛΩ & το ΠΡΕΠΕΙ.
Χρόνια είναι γνωστά τα προβλήματα παθογένειας & συνύπαρξης & δεν λύθηκαν όταν επικρατούσαν άπνοια, σύμπλευση & εργασιακή ειρήνη. Άλλωστε, δεν φταίτε εσείς αλλά εκείνοι που δεν φρόντισαν τόσα χρόνια να εφαρμόσουν στοιχειωδώς την διαφάνεια, την ισονομία, την αξιοκρατία & να αποκαταστήσουν την εργασιακή ειρήνη ανάμεσα σας. Εννοούμε τους πολιτικούς & στρατιωτικούς ηγεμόνες & ινστρούχτορες σας, που ικανοποιημένοι με το "διαίρει & βασίλευε" αδιαφόρησαν για το συνολικό & κοινωνικό όφελος & την ανέλιξη του προσωπικού αλλά & υπουργείου που διοικούσαν. Η σημερινή σας εικόνα είναι τελείως ξεπερασμένη, αναχρονιστική & άκρως δημοσιο υπαλληλίστικη. Το δε επίπεδο εκπαίδευσης, οργάνωσης & λειτουργίας σας, επιεικώς απαράδεκτο. Άπαντες που περνούν από τον υπουργικό ή αρχηγικό θώκο, αδιαφορούν για την ασυδοσία των κομματικών εταίρων τους, που φορτώνουν στις πλάτες όλου του πληθυσμού αμέτρητους κρατικοδίαιτους, ικανούς & μη, αδιαφορώντας για τον λογαριασμό που δεν θα πληρώσουν αυτοί αλλά όλος ο λαός μας. Έτσι φτάσαμε στο σημείο η εικόνα της σύγχρονης ελληνικής δημόσιας διοίκησης να θυμίζει ΕΣΣΔ πριν από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου. Ομιλούμε για τους πολιτικούς εκείνους ταγούς που ουδέποτε οδηγήθηκαν, παρά την ανεπάρκεια & τα εγκλήματα τους, στη φυλακή ή στο εδώλιο του κατηγορουμένου αλλά & ουδέποτε ζήτησαν συγγνώμη για τα χάλια, στα οποία οδήγησαν τον τόπο & τον "κυρίαρχο λαό".

Ειδικότερα, τώρα που όλοι πρέπει να παραμείνουμε σε αξιόμαχη ετοιμότητα και συνειδητή εγρήγορση ενόψει της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, της ενεργοποίησης του μηχανισμού στήριξης, των εξελίξεων στα εθνικά μας θέματα και της Ελληνικής μετάβασης στην κατοχύρωση των στόχων μας, οφείλετε να εργαστείτε ειρηνικά & να συνυπάρξετε, ένστολοι & υπάλληλοι, με αμοιβαίο αλληλοσεβασμό & ευθύνη. Η ναυτιλία δεν αντέχει άλλο πειραματισμούς, ανευθυνότητα & αντιπαλότητες.

Ζητήστε λοιπόν από τις συνδικαλιστικές σας οργανώσεις, τώρα που ο τόπος βρίσκεται στον πάτο & στο ΚΟΚΚΙΝΟ, να διοργανώσουν από κοινού ημερίδες με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, κι αναζήτησης ιδεών & λύσεων που θα τις προωθήσετε στις ηγεσίες σας, ώστε να τους υποχρεώσετε να δρομολογήσουν τις αναγκαίες ρυθμίσεις για την ομαλή & εποικοδομητική συμβίωση σας. Ο τόπος & η ναυτιλία δεν ενδιαφέρονται για το εάν είναι οι αξιωματικοί ή οι Δ.Υ καλύτεροι, εργατικότεροι, αποτελεσματικότεροι & «τα πιάνουν» λιγότερο ή περισσότερο. Νοιάζονται για την επίτευξη θετικού αποτελέσματος, από το οποίο όλοι κρίνονται. Μάθετε λοιπόν να εκπαιδεύετε & να διοικείτε δια του παραδείγματος.

Φροντίστε εσείς για την εξεύρεση των μεθόδων, των ρυθμίσεων & των διεργασιών εκείνων που θα απομονώσουν ή αποπέμψουν τους επικίνδυνους & ανεπαρκείς & θα αναδείξουν τους ικανούς & ενάρετους.

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,

Exantas

Μοιραστείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια: