ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.10

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ CIA.


Αποκαλύπτουμε εμπιστευτική έκθεση της CIA, με ημερομηνία 10 Μαρτίου 2010, σχετικώς με την εμπλοκή και την στάση της Γερμανίας και της Γαλλίας στο Αφγανιστάν. Μία προσεκτική μελέτη του κειμένου μπορεί να δώσει στον αναγνώστη πολλές εξηγήσεις για την κοινή στάση του λεγόμενου Γαλλογερμανικού άξονα, αλλά και τις διαφορές που υπάρχουν όχι μόνο για το Αφγανιστάν, αλλά και ως προς την αντιμετώπιση της οικονομικής δυσπραγίας της Ελλάδος και των υπολοίπων χωρών του νότου της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και του Ευρώ. Ακολουθεί η έκθεση στην αγγλική γλώσσα.
CONFIDENTIAL//NOFORN
CIA Red Cell
A Red Cell Special Memorandum 11 March 2010
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

typhoon είπε...

24/2/2010
http://typhoon-typhoon.blogspot.com/2010/02/blog-post_871.html