ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.10

Το παραμύθι του "πατριωτισμού" δεν έχει ...δράκο.!

...Κάποτε ο πατριωτισμός, αποτελούσε το κορυφαίο συναίσθημα του κάθε εν Ελλάδι υγιώς σκεπτομένου πατριώτη. Σήμερα, αυτό το "κάποτε", ήρθε πολύ κοντά στο ..."ποτέ" και σχεδόν ταυτίσθηκε μαζί του.
Πρόκειται για ...είδος εν ανεπαρκεία.!
Η νέα έκκληση του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια επικαλούμενος τον ..."πατριωτισμό των Ελλήνων" για ενίσχυση του ..."Δημοσίου ταμείου" (!) - παγκαριού προς αποφυγήν της χρεοκοπίας, θα πέσει στο κενό, διότι απλούστατα οι Έλληνες - όπως άλλωστε έχουμε γράψει πολλάκις - δεν πιστεύουν πια κανέναν εκ των πολιτικών μας, ούτε καν τον ίδιο τον κ. Πρόεδρο επί των ζητημάτων αυτών.! Ιδίως επ' αυτών.!
Όταν έχει προηγηθεί η καταλήστευση και η λεηλασία κάθε ικμάδας της χώρας επί 35αετία και βάλε, χωρίς να υπάρξει ο οιοσδήποτε κολασμός των κακουργηματικού χαρακτήρα αξιοποίνων πράξεων για οιονδήποτε εκ των υπευθύνων της πολιτικής αγυρτείας, κι όταν ο νυν ανώτατος άρχων υπήρξε επί έτη πολλά, εξέχον μέλος της ηγετικής ομάδος του πολιτικού συστήματος και αναπόσπαστο ...κομμάτι της άλλοτε ... απίστευτης Παπανδρεϊκής ανηθικότητος, οικονομικής κραιπάλης και αναισχυντίας, τότε τα πράγματα δυστυχώς είναι πλήρως ξεκαθαρισμένα... Ναι μεν, αλλά...
Δεν μπορεί να ζητάτε ως ...διακονιάρηδες ...30 φορές στα 30 χρόνια τον πατριωτισμό μας...
Δεν πωλείται, αλλά ούτε και χαρίζεται αυτό το ...προϊόν.!
Μέχρι τώρα σεβαστέ μας πρόεδρε, τί τον κάνανε τον πατριωτισμό μας, που απλόχερα τους "δίναμε" κάθε φορά;
Τώρα δυστυχώς, δεν μας περισσεύει. Ότι δώσαμε, δώσαμε.! Κι' ότι πήρατε ...πήρατε.!
Κι΄αν όντως μας περίσσευε, θα προτιμούσαμε να τον ...πετάξουμε (ποτέ βεβαίως), παρά να σας τον δώσουμε, έστω και υπό μορφήν φτηνού ...οβολού.!
Και φταίτε όλοι σας γι' αυτό.! Ειδικά για την πατριωτική μας ...πενία.!
Κλείστε αμέσως τον τραπεζικό λογαριασμό που ανοίξατε για τον σκοπό αυτό, γιατί, κατά πως δείχνουν τα πράγματα, το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, αμφιβάλλω αν θα φτάνει για το χτίσιμο έστω και ενός φτηνού ...κωλόσπιτου.!
Υστερόγραφο ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ : Η Αφροδίτη της Μήλου, γερόντισσα πιά, βαρέθηκε να της ζητάνε στο όνομα του πατριωτισμού να δίνει στην πατρίδα για τον στρατό, τα παιδιά και τα εγγόνια της που ύστερα κάποιοι τα λένε ανεγκέφαλους. Βαρέθηκε να τα χαρζηλικώνει επειδή δεν έχουν εργασία ενώ κάποιοι (οι ίδιοι πάντα) βολεύουν τα δικά τους παιδιά και εγγόνια σε αργομισθίες. Βαρέθηκε να εργάζεται 60 χρόνια στην γή, για να της πετάξουν οι ίδιοι κάποιοι, μία σύνταξη 350 Ευρώ. Βαρέθηκε μα φιλάει κατουρημένες ποδιές για να βρεί ένα κρεββάτι στο νοσοκομείο. Βαρέθηκε να της ζητάνε τα πάντα στο όνομα του πατριωτισμού, που κάποιοι πάντα οι ίδιοι, τον θεωρούν έννοια ξεπερασμένη, ακραία, ακροδεξιά, και ότι άλλο τους βολεύει, ανάλογα με την περίσταση. Βαρέθηκε να της ξεριζώνουν, οι ίδιοι κάποιοι, την ελληνική ψυχή της και να την εκθέτουν βορὰ τοῖς κυσὶ σε ορδές αλλοδαπών που δεν ξέρουν τι σημαίνει πατρίδα, τι σημαίνει λεβεντιά, τι σημαίνει φιλότιμο, τι σημαίνει Ελλάδα, με αντάλλαγμα κάποιες ψήφους που θα τους διατηρήσουν στην εξουσία, ώστε να συνεχίσουν το θλιβερό έργο τους. Η γερόντισσα τώρα πιά έχει την δική της απάντηση.
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: