ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.09

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ


Τώρα ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ οι "εκλέκτορες" στα διάφορα "εκλεκτορικά" των ΑΣΕΙ!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Έχουμε πει επανειλημμένα: τι δουλειά έχει να ψηφίζει ένας Ταγματάρχης σε εκλογές μελών ΔΕΠ, τι δουλειά έχει ο Ναύαρχος στο να κρίνει άν ένας πρέπει να εκλεγεί επίκουρος καθηγητής στις Τηλεπικοινωνίες.

Μιλάμε για Ναυτέους που το μόνο που ξέρουν να λένε είναι: " Ό,τι κινείται το χαιρετάμε και ό,τι δεν κινείται το βάφουμε"

Ε! Λοιπόν κι όμως! Στην Ελλάδα του 2009, ακόμα και σήμερα (δεν είμαστ ούτε στο 1950 ούτε στο 1960), στις εκλογές μελών ΔΕΠ των ΑΣΕΙ οι στρατιωτικοί έχουν 5 ψήφους και οι καθηγητές ανώτερης ή ίσης βαθμίδας από την κρινόμενη θέση έχουν 6.

Όμως για να εκλεγεί κανείς θέλει 8 θετικές ψήφους στις 11.

Έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό (από τον περασμένο Σεπτέμβριο) σε πάρα πολλές εκλογές μελών ΔΕΠ αυτοί οι 5 στρατιωτικοί να πηγαίνουν χωρίς καμιά αιτιολόγηση "μονοκούκι" υπέρ κάποιου υποψηφίου ειδικά αν αυτός είναι εκλεκτός της Ρηγίλλης ή απλά "ημέτερος".

Η χωρίς αιτιολόγηση ψήφος υπέρ κάποιου στα ΑΣΕΙ (όπως και στα ΑΕΙ) είναι παράνομη.

Έτσι στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) αλλά και στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) είχαμε και έχουμε πολλά και σκανδαλώδη κρούσματα όπου οι αξιωματικοί πέρνουν "γραμμή" από τον Αρχηγό του αντίστοιχου Επιτελείου, που πάλι κι αυτός με τη σειρά του λαμβάνει γραμμή από το πολιτικό γραφείο Μεϊμαράκη ή απ' ευθείας από τη Ρηγίλλης.

Είναι χαρακτηριστική η στάση των 5 αξιωματικών σε μια πρόσφατη εκλογή Επίκουρου Καθηγητή Πληροφορικής στην Ευελπίδων που ενώ οι 6 καθηγητές ψήφισαν τον προτεινόμενο από την εισηγητική έκθεση της τριμελούς επιτροπής (και ορθά), οι 5 αξιωματικοί της ΣΣΕ ψήφισαν υπέρ του 8ου!!!

Δηλαδή χωρίς καμιά αιτιολόγηση πήραν οι 5 αξιωματικοί την εισηγητική έκθεση τριών καθηγητών και δεν ψήφισαν τον πρώτο, ούτε τον 2ο, ούτε τον 3ο, ούτε τον 4ο, ούτε...ούτε
φτάνοντας να επιλέξουν και οι πέντε τον 8ο!

Προφανώς αυτή η αδικαιολόγητη στάση τους εξηγείται από το γεγονός ότι και οι 5 αξιωματικοί - εκλέκτορες διετάχθησαν να ψηφίσουν τον εκλεκτό της Ρηγίλλης και του Μεΐμαράκη που αντικειμενικά ήταν 8ος μεταξύ 12. Αποτέλεσμα να βγεί η θέση άγονη, αφού κανείς δεν συγκέντρωσε τον αριθμό 8!

Ακόμα τελευταία αντί να αξιολογούνται ακαδημαϊκά οι υποψήφιοι από τους Στρατιωτικούς φαίνεται ότι παίζει πολύ το σλόγκαν " ήθος και ευπρέπεια".

Έτσι βάζουν πολλές ... μονάδες " ήθους και ευπρέπειας" στον εκλεκτό τους.
Ακριβώς αυτό που πριν πολλά χρόνια έλεγαν "πιστοποιητικό εθνικών φρονημάτων" τώρα το λένε "ήθος". Έτσι όποιος είναι εκ της Ρηγίλλης εκπορευόμενος, αυτομάτως χαρακτηρίζεται σοβαρός επιστήμονας, με ήθος με ευπρέπεια κι ας είναι ανύπαρκτος ερευνητικά!

Τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν και στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Στη ΣΝΔ ( Σχολή Ναυτικών Δοκίμων) σε μια θέση Λέκτορα με γνωστικό αντικείμενο Ραντάρ έγινε ... " το σώσε". Πάλι οι 5 αξιωματικοί ψήφισαν μονοκούκι κάποιον επειδή είχαν πάρει γραμμή από το κομματικό επιτελείο της ΝΔ, ενώ ακούγεται ότι σε όλες πλέον τις εκλογές καθηγητών στη Σχολή Ευελπίδων και Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το κριτήριο θα είναι "να μπάσουμε Νεοδημοκράτες για να ελέγχουμε την κάθε Σχολή".


Ερωτάσθε κύριοι Αρχηγοί του Στρατού και του Ναυτικού: μετά από αυτά τα αλλεπάλληλα ραπίσματα που οοι ίδιοι δώσατε στις Σχολές σας και που είστε απόλυτα υπεύθυνοι, κατατάσσετε ακόμα τις Σχολές σας στο ευρύτερο πλαίσιο της Ανώτατης Εκπαίδευσης;

Ερωτάσθε κύριοι Αρχηγοί του Στρατού και του Ναυτικού: Κάνετε καλό στην πατρίδα και στο έθνος (που κόμπτεσθε με τα παχύτατα λόγια ότι υπηρετείτε) με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Μπορείτε εσείς να εκφέρετε γνώμη σε όλα τα θέματα Μαθηματικών, Φυσικής, Τεχνικής Μηχανικής, Πυρηνικής Φυσικής, Οικονομίας, Γεωπολιτικής, Υπολογιστών, Γεωμετρίας, κλπ κλπ Με ποιά κριτήρια αντί να ψηφίσετε τον πρώτο όπως η εισηγητική επιτροπή ορίζει εσείς πάτε και ψηφίζετε τον 8ο (περίπτωση στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων);

Ερωτάσθε κύριοι Αρχηγοί του Στρατού και του Ναυτικού:
Νομίζετε ότι κάνοντας τις εκλογές των καθηγητών με μοναδικό κριτήριο τα πιστοποιητικά εθνικών φρονημάτων και κομματικής τοποθέτησης από τα Γραφεία της Ρηγίλλης εξυπηρετείτε τα εθνικά συμφέροντα και την αξιοκρατία;

Πού το πάτε τέλος πάντων;

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
Να καταργηθεί εδώ και τώρα η παράγραφος του νόμου όπου στις εκλογές των καθηγητών οι 5 στους 11 ψήφους είναι ψήφοι των στρατιωτικών!

Όπως και στα Πανεπιστήμια, έτσι και στις Στρατιωτικές Σχολές, οι Καθηγητές πρέπει να εκλέγουν τους Καθηγητές
και όχι τα τσιράκια του Καραμανλή και οι συγκεντρωσιάρχες της ΝΔ (ή τα "αδέφια των συγκεντρωσιαρχών" της ΝΔ)!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Πού ακούστηκε ο Πλοίαρχος που το μόνο που ξέρει να λέει είναι " Ό,τι κινείται το χαιρετάμε και ό,τι δεν κινείται το βάφουμε" να καθορίζει την εκλογή Λέκτορα στα Μαθηματικά με γνωστικό αντικείμενο "Διαφορική Γεωμετρία" ή "Τοπολογία και Συναρτησιακή Ανάλυση"
Τι ξέρει μωρέ! ο Πλοίαρχος από δαύτα;
asei-gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: