ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.9.09

ΠΑΛΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ... ΠΑΛΙ ΝΕΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ....ΟΜΩΣ ΣΕ ΤΙ???


Εκλογική αναμέτρηση, περίπατος ,για το ΠΑΣΟΚ.
Όχι μόνον επειδή οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την διαφορά στο +6% από την ΝΔ αλλά και επειδή το σκηνικό και η επιχειρηματολογία για την προκήρυξη των εκλογών από τον πρωθυπουργό έδινε αισθητά την εντύπωση της "άνευ όρων" παράδοσης του.

Όμως τελικά μήπως αυτή η "άτακτη φυγή" όπως πολλοί χαρακτήρισαν ...υποκρύπτει μια
στρατηγική ; η οποία ίσως είναι και η ζητούμενη..... μέσω ενός διαφαινόμενου αποτελέσματος εκλογών όπως όλα έδειχναν και αυξητικά βεβαίως εξακολουθούν να δείχνουν... τόσο της προσωπικότητας Καραμανλή, όσο και εν γένη της παράταξης της ΝΔ;

Η κυρία Μπακογιάννη την 3-9-2009, σε παράθυρο του σταθμού ALTER είπε ..." η κατάσταση της οικονομίας είναι πέραν από σοβαρή"..... και πρόσθεσε....δίπλα την "διεθνή οικονομική κρίση" για να δικαιολογήσει σαφέστατα το "πέραν από σοβαρή"

Όλοι το ξέρουμε ότι τα ταμεία του κράτους είναι κενά και αραχνιασμένα.

ΠΟΣΟ ΚΕΝΑ ΟΜΩΣ???

Η προσφυγή στις κάλπες ήταν η λυτρωτική διέξοδος του ίδιου του πρωθυπουργού ...όχι γιατί ένοιωθε μόνον "κουρασμένος" αλλά γιατί τα πράγματα όδευαν προς κατακρήμνιση του ΟΝΟΜΑΤΟΣ του ηγέτη μιας παράταξης που κυβέρνησε για να θέσει τους πολίτες της χώρας ομήρους και μάλιστα με στέρηση και της ελπίδας τους.....για μια τρόπο τινά τυχών περιθωρίου διαπραγμάτευσης τους.

Πολύ φοβάμαι ότι οι ενδόμυχοι "πανηγυρισμοί" από το κόμμα της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυριανό κόμμα λήψης την εξουσία..... θα καταστούν ...άμα την λήψη της τελικής εικόνας και της γνωστοποίησης της κατάστασης του κράτους ..... ως Πύριοι !!!!!!!!!

Εδώ τίθεται ένα ερώτημα για το ΠΩΣ και με ΠΟΙΟ τρόπο μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θα δώσει νέα πνοή στην ελπίδα του καταρρακωμένου κράτους.

Πολλά έχουν ειπωθεί και μάλιστα με στόμφο. Μόλις εχθές ακούσαμε τον εν δυνάμει πρωθυπουργό κύριο Παπανδρέου να "ανακοινώνει" έμμεσα εκ νέου ένα ραντεβού στον "Μπαϊρακτάρη" .... στέλνοντας ένα ευθύ μήνυμα κάθαρσης. Ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά το "ραντεβού" θα γίνει και δεν θα περιοριστεί μόνο σε μια συνεστίαση ΝΕΩΝ συμφερόντων "πράσινης ανάπτυξης" . Το ΠΑΣΟΚ, αλήθεια είναι, έχει ανακοινώσει μεγαλεπήβολα σχέδια ,τα οποία όμως έρχονται σε σύγκρουση με τα ντόπια συμφέροντα. Το θέμα είναι να εφαρμοστούν και να μην ενδώσει σε έμμεσους εκβιασμούς.
Ενδεικτικά η ανακοίνωση ότι θα συγκρουστεί με τις τράπεζες ως προς το χρέος τους , κοντά στα 8 δις ευρώ οφείλουν στα ασφαλιστικά ταμεία, είναι ένα θέμα που δίνει λύσεις αλλά με κόστος .

ΚΟΣΤΟΣ!! Ίσως να καταστεί ανύπαρκτο εάν
υπερέχει! η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ας ελπίσουμε!!! ΙΔΩΜΕΝ για άλλη μια φορά????!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: