ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.6.08

Στα άκρα με την κ. Φλέσσα‏...


Στα άκρα με την κ. Φλέσσα‏...


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ PRESS.GRplogspot

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ......


ΛΥΠΩΝ , ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΦΛΕΣΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ///.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΝΟΙ , ΕΝΝΟΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΕΧΡΙ/// ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ….,..ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΤΟΥΣ/// ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ- ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΗΘΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ/// .

ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΟΤΑΝ Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΦΟΡΑ ΤΗΣ///.

Η ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ///

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΕΣ ΤΗΛΕΡΕΚΟΡ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ» ΟΠΩΣ Ο Κος ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΡΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ (ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ!)/// ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ» ΤΟ 1941 ΠΟΥ ΕΣΤΗΝΑΝ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ – ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ???? ///

Δεν υπάρχουν σχόλια: