ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.6.08

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΕΝ ΟΨΗ ΣΑΡΚΟΖΙ






ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε.
ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΛΟΓΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ.




ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΕΝΑΝΠ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΑΝΑΔΥΣΗ» ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ , ΠΕΠΛΣ, ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.





ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙ ΤΑ 6500 ΑΤΟΜΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΤΟ Λ.Σ. ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ.



ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΜΕΣΑ -ΣΚΑΦΗ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, κλπ – ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΛΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (IMO) ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ.ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΚΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΟΠΛΑ (ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ,ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ,ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

ΑΣ ΓΙΝΕΙ…..



Δεν υπάρχουν σχόλια: