ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.1.12

Η ξεφτίλα της διαπλοκής .... σε συνέχειες !!!!


Η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος συμπαρασύρει μαζί του και τα μέχρι χθες δομικά και υποστηρικτικά στοιχεία και συστατικά του. Κάπως έτσι θα πρέπει να εκληφθούν και εκλογικευθούν  οι αποκαλύψεις (σαν να πρόκειται για ξεκατινιάσματα  "αστέρων" της εγχώριας σόου μπιζ)  με τις οποίες  οι ίδιοι οι δράστες της διαπλοκής (Παπανδρέου - Ψυχάρης) μας εφοδιάζουν για τις σχέσεις "εμπιστοσύνης" και "αλληλοβοήθειας" που είχε αναπτύξει το ξεφτιλισμένο πολιτικό προσωπικό με τους νταβατζήδες της πληροφόρησης .

Το στόρυ έπαιξε ακόμη (και κυρίως) στα κανάλια της διαπλοκής:
Ανακοίνωσε ο ΓΑΠ ότι ρωτήθηκε από την Εθνική Τράπεζα αν θα συναινούσε ώστε να παρασχεθεί δάνειο 10 εκατομμυρίων στον ΔΟΛ (Ψυχάρης) του αείμνηστου Λαμπράκη (ναι αυτού που με χρήματα του ελληνικού λαού και οφειλές που έστελνε να καλυφθούν απ' αυτόν "δημιούργησε" το Μέγαρο Μουσικής, που υποτίθεται ότι  "χρωστάμε" στην γενναιοδωρία του). Και ότι ο ΓΑΠ απήντησε πως δεν επεμβαίνει σε τέτοια ζητήματα (παπαριές...) που η Τράπεζα θα έπρεπε βάσει των στοιχείων και δικαιολογητικών να εγκρίνει ή απορρίψει. Και επειδή μετέπειτα απορρίφθηκε το αίτημα δανείου και θεωρήθηκε από τον οργανισμό ΔΟΛ ότι εκείνος το "σταμάτησε", δέχεται ανηλεή πόλεμο από τα έντυπα  και το κανάλι του συγκροτήματος.

Η Εθνική βγήκε αμέσως και διευκρίνισε ότι "ουδέποτε" ζητήθηκε η άποψη του ΓΑΠ για το θέμα του δανείου του ΔΟΛ.

Ο δε Ψυχάρης δείχνει τον Παπανδρέου για την οικονομική καχεξία και ανέχεια του ΔΟΛ (όλοι οι διαπλεκόμενοι είναι καταχρεωμένοι - ΔΟΛ, Κουρής, ΑΛΤΕΡ κλπ και όλοι διατηρούν καταθέσεις εκατομμυρίων σε τράπεζες του εξωτερικού).

Και το ξεκατίνιασμα των μέχρι χθες συνεταίρων συνεχίζεται στο αυριανό ΒΗΜΑ, όπου ο Ψυχάρης με άρθρο που υπογράφει ο ίδιος αναφέρεται  στην επίσκεψη του στο Μέγαρο Μαξίμου και αποκαλύπτει.

"Μας κάλεσε ,γράφει, ο Παπανδρέου τους ιδιοκτήτες του mega  και πήγα εγώ και ο Μπόμπολας, ο Βαρδινογιάννης αρνήθηκε να έρθει. Αφού μας έβαλε να παρκάρουμε μακριά για να μην μας δουν οι δημοσιογράφοι μπήκαμε από την πίσω πόρτα και αφού μας άφησε να περιμένουμε για αρκετή ώρα  στον προθάλαμο, μπήκαμε στο γραφείο. Εκεί μας ζήτησε επιτακτικά να σταματήσει το......
mega την σκληρή επίθεση που κάνει στην Κυβέρνηση και να αρχίσει να στηρίζει την Κυβέρνηση. Ο Μπόμπολας του απαντούσε εγώ προτιμούσα το ακούειν από το ομιλείν. Μόλις τελείωσε όλα αυτά μας είπε να συναντήσουμε τον Μόσιαλο και να του πούμε όλα τα αιτήματα που είχαμε"


Πλησιάζουν οι μέρες που η διαπλοκή σε όλα τα επίπεδα (πολιτικό, εκδοτικό, δημοσιογραφικό, δικαστικό, εκκλησιαστικό, επιχειρηματικό) δεν θα μπορεί να καλυφθεί πλέον. Η βρώμα θα πνίξει την ατμόσφαιρα φανερά πλέον (γιατί όλοι πλέον είχαν αντιληφθεί το λαδιάρικο - από χρόνια - σκηνικό).

Αρχίστε να πηδάτε από τα παράθυρα λίγδες! Μήπως έτσι γλυτώσετε, πριν την εξέγερση που έρχεται!

Ακτιβιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: