ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.8.13

Λεχρίτες ιμπεριαλιστές, ποιους πάτε να κατακτήσετε; Χριστιανός στρατιώτης, ξυπόλητος (από σεβασμό στη θρησκεία των υπολοίπων συμπατριωτών του) πέφτει νεκρός υπερασπιζόμενος τζαμί της πατρίδας του, της αδέσποτης Συρίας! (Christian Soldier Defending Mosque Barefoot out of Respect)


Ο πατέρας του δηλώνει υπερήφανος που ο γιος του έφαγε τη σφαίρα στο στήθος κι όχι στην πλάτη!
Υποκλινόμαστε ευλαβικά σ’ αυτούς τους περήφανους πατεράδες, σ’ αυτό τον αδούλωτο Λαό!
Πως μπορούν να κατακτήσουν μια τέτοια χώρα που αδελφωμένοι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι υπερασπίζονται την πατρίδα τους από τα ιμπεριαλιστικά γουρούνια;
Οι εγκληματίες της ναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης κι από κοντά τα δωσίλογα γερμανοτσογλάνια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, θα πληρώσουν τα εγκλήματά τους!
Η Αραβική Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Συρίας, η κοσμική Συρία με κατοχυρωμένη Συνταγματικά την ανεξιθρησκία και την προστασία όλων των θρησκειών και μειονοτήτων αντιστέκεται!
Σχετικά:
sibilla
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: