ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.9.08

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ


  • Ο κ. Βουλγαράκης επισήμως δήλωσε:
«Το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν απαγορεύει … την συμμετοχή μου, ως εταίρου στην ΕΠΕ. … Η ορθή ανάγνωση του ανάγνωση του αρ. 57 του Συντάγματος… αποδεικνύει πλήρως ότι η συμμετοχή μου ως εταίρου στην ΕΠΕ δεν δημιουργούσε κανένα ασυμβίβαστο, διότι η εταιρεία ρητώς καθόριζε τον σκοπό της που δεν ενέπιπτε σε καμία από τις απαγορεύσεις του αρ. 57 του Συντάγματος.»

ΚΑΙ ΟΜΩΣ σύμφωνα με το αρ. 57 του Συντάγματος

«Τα καθήκοντα του βουλευτή είναι ασυμβίβαστα με τα έργα ή την ιδιότητά του ιδιοκτήτη ή ΕΤΑΙΡΟΥ ή μετόχου… επιχείρησης, η οποία: (α) Αναλαμβάνει έργα ή μελέτες ή προμήθειες του Δημοσίου ή παροχή υπηρεσιών προς το Δημόσιο ή συνάπτει με το Δημόσιο συναφείς συμβάσεις αναπτυξιακού ή επενδυτικού χαρακτήρα. …(ε) μισθώνει για εμπορικούς λόγους ακίνητα του Δημοσίου.» Ακριβώς στην επόμενη παράγραφο το ίδιο το Σύνταγμα δίνει την ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ στην έννοια «Δημόσιο».

ΕΝΩ το καταστατικό ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΕ με ΕΤΑΙΡΟ τον κ. Βουλγαράκη (ΦΕΚ ΤΑΕ ΕΠΕ 1443/7-3-05) αναφέρει:«Σκοπός της εταιρείας είναι: 1. Η αγορά, πώληση, μίσθωση και η εν γένει εκμετάλλευση ακινήτων, κτιρίων, κατοικιών, οικοπέδων και αγρών. 2. Η διαχείριση επ’ αμοιβή ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ακινήτων. 3. Η οικιστική ανάπτυξη γης…»

Πράγματι η εταιρεία καθορίζει ρητώς τον σκοπό της. Και στον σκοπό αυτό περιλαμβάνονται πάσης φύσεως ακίνητα, ενώ σε καμία από τις σκοπούμενες δραστηριότητες της εταιρείας δεν αποκλείεται το Δημόσιο. Δεν υποτιμούμε την νοημοσύνη του Υπουργού και δεν περιμέναμε ποτέ από αυτόν και την νομικό σύζυγό του να δηλώσουν ρητώς αυτό που απαγορεύεται. Σίγουρα όμως δεν ενδιαφέρθηκαν για λόγους που, μόνο οι ίδιο γνωρίζουν, να αποκλείσουν ρητώς αυτό που επίσης ρητώς απαγορεύεται από το ίδιο το Σύνταγμα.

  • Ο κ. Βουλγαράκης επισήμως δήλωσε ακόμα:

«Από την πώληση και μετά αγνοώ την πορεία της εταιρείας»

(εν. της εταιρείας που μεταβίβασε στην υπεράκτια MOBICOR COMMERCIAL LTD)

Και όμως η δήλωση αυτή διαψεύδεται πανηγυρικά από την ίδια την υπογραφή της συζύγου του Υπουργού. Την υπογραφή της που τέθηκε την 21/4/08, έναν ολόκληρο χρόνο μετά την πώληση της εταιρείας, σε συμβολαιογραφική πράξη (νέα τροποποίηση καταστατικού) της ΕΠΕ που ίδρυσε ο κ. Υπουργός και που επιμένει να δηλώνει ότι δήθεν μετά την πώλησή της το 2007 αγνοεί την πορεία της. Μία απλή ανάγνωση, σαν αυτή που αναφέρει αλαζονικά ο κ. Υπουργός, του ΦΕΚ 2404/22-4-08 ΤΑΕ – ΕΠΕ, αποδεικνύει ότι οι ιδρυτές όχι μόνο γνωρίζουν την πορεία του «επιχειρηματικού τέκνου» τους, αλλά διαχειρίζονται και τα συμβόλαιά της με όλες τις λεπτομέρειές τους (τροποποιήσεις, αυξήσεις κεφαλαίου – καθώς φαίνεται πάει καλά η εταιρεία -, μεταφορά έδρας σε νέα γραφεία στη Γλυφάδα, κλπ)

Αυτά ως προς την αξιοπιστία του Υπουργού Ναυτιλίας.

Οι απαντήσεις του δεν χαρακτηρίζονται από την υπευθυνότητα που αρμόζει στον θεσμό που υπηρετεί.

Κατά συνέπεια, απομένει η υπεύθυνη διερεύνηση όλων των σοβαρών ζητημάτων που τίθενται και οι απαντήσεις από τις αρμόδιες αρχές.