ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.9.08

Yπό τη σκιά της πρόκλησης

Αρχίζουν αύριο οι συνομιλίες μεταξύ του Προέδρου Δ. Χριστόφια και του Τ/κ ηγέτη Μεχμέτ Αλή Ταλάτ. Ολόκληρη η διεθνής κοινότητα και η προεδρεύουσα της Ε.Ε. Γαλλία, εκφράζουν την ευχή, οι διαπραγματεύσεις να επιτρέψουν να ξεκινήσει μια διαδικασία που θα οδηγήσει στην επανένωση του νησιού. Ευχή του κυπριακού λαού είναι να ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια, παρόλο που η έναρξη του διαλόγου έχει επισκιαστεί αρνητικά από την υπαναχώρηση της τουρκικής πλευράς και των κατοχικών αρχών να μην επιτρέψουν την ειρηνική μετάβαση των κατοίκων της Τηλλυρίας στου Μόρφου από το οδόφραγμα του Λιμνίτη για να προσκυνήσουν στο ναό του Αγίου Μάμα.
Γίνεται αντιληπτό, πως οι πιέσεις που άσκησε η στρατιωτική ηγεσία στα κατεχόμενα, ανάγκασαν τον Τ/κ ηγέτη να υπαναχωρήσει από ένα μέτρο το οποίο αρχικά ο ίδιος είχε δηλώσει στα Ην. Εθνη πριν τρεις περίπου μήνες πως αποδέχεται.
Φαίνεται, όμως, πως τις αντιδράσεις της Αγκυρας και μερίδας εθνικιστών στα κατεχόμενα που δεν ευνοούν το διάλογο για λύση και επανένωση δεν συμμερίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των Τ/κ οι οποίοι χθες σε μια μαζική συγκέντρωση διατράνωσαν μαζί με Ε/κ πολίτες υπέρ της ειρήνης και της επανένωσης του νησιού.
Ε/κ και Τ/κ άναψαν χθες κεριά για την ειρήνη και περπάτησαν οι μεν από τις κατεχόμενες περιοχές και οι δε από τις ελεύθερες, συναντήθηκαν στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας διατρανώνοντας την αποφασιστικότητά τους να αγωνιστούν υπέρ της ειρήνης, υπέρ της κοινής συμβίωσης και της ειρηνικής συμβίωσης των δύο κοινοτήτων.
Μαζί στον κοινό αγώνα για μια ενωμένη Κύπρο, πατρίδα όλων, Ε/κ και Τ/κ. Ο λαός μας, μπορεί να λειτουργήσει ως το αντίπαλο δέος κατά της κατοχής και της διαίρεσης.
Ο λαός στηρίζει τις προσπάθειες του Προέδρου Χριστόφια και του εύχεται καλή επιτυχία, δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο που αρχίζει από αύριο.
ΧΑΡΑΥΓΗ OnLine

....................................................
Κύριε Χριστόφια Δημήτρη Πρόεδρε, έχετε δεσμευθεί για τα παρακάτω:

Η συνεχεια εδώ:http://makelio.blogspot.com/2008/09/y.html



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

when will you go online?