ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.9.08

"ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ";.... Ο ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ ΜΑΣ!!!!!!




Πόσο "σαδομαζοχιστές" μπορούμε να χαρακτηριστούμε ως λαός; που έχουμε καταστεί (ακόμα...) αμνοί στις αντιδράσεις μας σε όλο αυτό το μπαράζ καταγγελιών που έχουν ισοπεδώσει την ηθικοπολιτική ζωή της χώρας μας; και όταν η λήψη μέτρων για να σωθούν οι "εκμεταλλευτές" μας λαμβάνονται μονομερώς κάθε φορά ώστε να χαρακτηριζόμαστε είλωτες όχι μόνο στην παραγωγή μας αλλά και στον λόγο μας;

Είναι "ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ" ....... "ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ";
.........όταν η απομυθοποίηση της πολιτικής και των πολιτικών τελέστηκε εν έτη 2008 αφού και ο "μεταρρυθμιστής" πρωθυπουργός μας σήμερα.... που διατείνονταν πριν αναλάβει τα ηνία της εξουσίας ως άλλος "εξολοθρευτής" ότι θα πάτασε την διαφθορά και την διαπλοκή του δημόσιου βίου με τα "ικανά" και τα εμποτισμένα την ΝΕΟ Καραμανλική φιλοσοφία στελέχη του, ......ΑΠΕΤΥΧΕ παταγωδώς.... αφού εκ του αποτελέσματος συνάγεται αβιάστως το συμπέρασμα με τις τελευταίες οικτρές κατά τα άλλα αποκαλύψεις ότι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ως λειτούργημα έχει απορριφθεί συνειδητά από τους σημερινούς Έλληνες πολιτικούς .

Είναι τουλάχιστον λυπηρό ...αν όχι εξοργιστικό .....όταν τα επιχειρήματα δικαιολογίας ενός πολιτικού περιορίζονται ως το "νόμιμων και δίκαιον είναι"...όταν ο "δόλος" εξαγιάζεται δια μέσω του πολιτικού λόγου.....όταν τα "τέκνα" αποτελούν άλλοθι για τις πράξεις του "λειτουργού"...όταν συνειδητά ο πολιτικός διαχωρίζεται από το λαό που έδωσε όρκο να υπηρετεί ....όταν το Σύνταγμα προβάλλεται ως νόμος και όχι ως ηθικό πλαίσιο αξιών για την Δημοκρατία.....όταν συνειδητά ο πολιτικός δεν διέπεται από την ηθική αξία που επιβάλει η θέση και το λειτούργημά του και συγκαλύπτεται πίσω από την νομιμότητα των νόμων που ....θεέ μου.....τι ειρωνεία τους έχει ψηφίσει προτάσσοντας την ηθική για την ψήφο του.....όταν.....όταν......

"ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ";.................... και οι πολιτικοί αποτελούν πλέον την ΒΑΡΟΝΙΑ στην χώρα μας;;

Η "ΒΑΣΙΛΕΙΑ" ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΕΤΑΙ Η "ΒΑΡΟΝΙΑ"...ΟΧΙ!!!!! Επικαλείται ότι η εξουσία της είναι δοθείσα από τον ΛΑΟ και όχι "ελέω θεού". Δεν εκ διώχνεται αλλά μπορούμε να της αφαιρέσουμε την εξουσία. Στο χέρι μας είναι.

Ο

ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: