ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.11.11

Επιστολή, που θα συνυπογράφουν οι Παπανδρέου – Σαμαράς, ζητά η Κομισιόν

Επιστολή, που θα συνυπογράφουν οι Παπανδρέου – Σαμαράς, ζητά η Κομισιόν ώστε να αποδεσμευτεί η 6η δόση του δανείου. Επιμένει στο

κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσεικλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει
Μια επιστολή από το νέο πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, την οποία θα συνυπογράφουν οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ζητούν τώρα από τις Βρυξέλλες ώστε να αποδεσμευτεί έως το τέλος του μήνα η 6η δόση του δανείου, ύψους 8 δισ. ευρώ.
Στην επιστολή, οι κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαράς, ουσιαστικά θα δίνουν εντολή στον κ. Παπαδήμο ώστε να προωθήσει την εφαρμογή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου για την Ελλάδα. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Τα Νέα» η Κομισιόν επεξεργάζεται μια διατύπωση στο κείμενο της επιστολής που δεν θα δημιουργεί πολιτικά προβλήματα στην Ελλάδα.
Εφόσον η επιστολή καταρτιστεί σύμφωνα με τα όσα ζητούν οι εταίροι της χώρας, τότε αναμένεται να παραδοθεί από τον κ. Παπαδήμο στους εταίρους κατά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα, όπου θα συναντήσει τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάι.
Θέμα αξιοπρέπειας το «όχι» στην υπογραφή δεσμεύσεων
Πάντως, από τη Νέα Δημοκρατία, επιμένουν να λένε «όχι» στην υπογραφή, θέτοντας ζήτημα εθνικής αξιοπρέπειας. Στο θέμα αναφέρθηκε το πρωί σε δηλώσεις που έκανε στο Σκάι και ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος επανέλαβε ότι η ΝΔ θα επιμείνει στο «όχι» της υπογραφής, γιατί -όπως εξήγησε- «θεωρεί ότι δεν υπάρχει πιο ισχυρή δέσμευση από την απόφαση της Βουλής». Σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη, η απόφαση της 26ης Οκτωβρίου είναι αναπόφευκτη «από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ οδήγησε εδώ της χώρα».
Ο ίδιος, επανέλαβε ότι δε μιλάμε για συγκυβέρνηση, γιατί -όπως είπε- δεν πρόκειται για κυβέρνηση μακράς πνοής και επεσήμανε ότι η ΝΔ αποφάσισε να στηρίξει ώστε «η χώρα να οδηγηθεί ομαλά στις εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου και όχι αργότερα.
Στο θέμα αναφέρθηκε και ο συνεργάτης του κ. Σαμαρά, Φ. Κρανιδιώτης, ο οποίος μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ανέφερε: «Αν μας ζητήσουν ομήρους ή 7 παρθένες θα τις δώσουμε; Υπάρχει και αξιοπρέπεια».
eklogika.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ακουστε συνεργατες των δυναμεων κατοχης
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ [που ετσι και αλλιως θα παμε εντος ολιγου]
ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ
ΤΟΤΕ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ [ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ]
ΟΤΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΥΝΤΑΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΜΕ..............
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ?