ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.11

«Ο Σαμαράς αρνήθηκε εκλογές με λίστα»

Ο Π. Καμμένος στην κόψη, στο δρόμο για ανεξάρτητος. Οι λίστες αφορούν -ή όχι- τους υπόλοιπους... «Οχι» σε εκλογές με λίστα φέρεται να είπε ο Αντώνης Σαμαράς στον Γιώργο Παπανδρέου, σύμφωνα με κύκλους της Συγγρού. Η ίδια πηγή επιβεβαίωσε ότι το έθεσε ο τέως πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια των επαφών τους για την αναζήτηση του νέου πρωθυπουργού, αλλά τονίζουν ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. αρνήθηκε.
Ο Π. Καμμένος στην κόψη, στο δρόμο για ανεξάρτητος. Οι λίστες αφορούν -ή όχι- τους υπόλοιπους... Η δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης συζήτησης είναι σαφές ότι γίνεται σε μια προσπάθεια της Συγγρού να κλείσει ένα μέτωπο πριν ακόμη ανοίξει σε μια Ν.Δ. που ήδη κλονίζεται από την απόφαση του Α. Σαμαρά για συγκατοίκηση με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
Το φόβο ότι οι επόμενες εκλογές (περίπου σε ένα τρίμηνο) θα είναι οι τελευταίες που θα γίνουν χωρίς λίστες, εξέφρασε ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής, όταν εξηγούσε γιατί δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Υπήρχε ένα ευρύτερο κλίμα, όμως, και μεταξύ των στελεχών του μεσαίου χώρου, που φοβούνται μη βρεθούν εκτός βουλευτικών ψηφοδελτίων σε μια Ν.Δ. όπου αισθάνονται μειοψηφία.
Στα δύο στενά βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς. Μέσα στο σκηνικό των ασφυκτικών εσωκομματικών πιέσεων, διέγραψε προχθες τον κεντρώο πρώην υπουργό Σωτήρη Χατζηγάκη, γιατί μίλησε για «ακροδεξιά σταγονίδια που αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία της Ν.Δ.» και σήμερα ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και με τον Πάνο Καμμένο της λαϊκής Δεξιάς, αν δεν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, προκειμένου να κρατήσει μια ισορροπία του τρόμου.
Στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά παρέπεμπε στη γραμμή που έδωσε για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου μιλώντας στους βουλευτές προχθές. «Αν σας ζητώ να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα μεταβατική κυβέρνηση, είναι για να υπερψηφίσουμε το ξεμπλοκάρισμα της 6ης δόσης και τις εκλογές σε 100 μέρες» τους είπε. «Και να παραμείνουμε όλοι στη δέσμευση ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο». Η συνάντηση Σαμαρά - Καμμένου χθες δεν κατέληξε σε κάποιο αποτέλεσμα.
Ο βουλευτής φέρεται να του είπε ότι δεν θα κάνει πίσω, διότι έχει συνειδησιακό πρόβλημα και δεν μπορεί να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε έναν πρωθυπουργό για τον οποίο «η "Monde" αναφέρει ότι ο Λ. Παπαδήμος είναι από τους αρχιτέκτονες της Goldman Sachs, όπου δούλευε και ο κ. Παπακωνσταντίνου». «Πρόεδρε, σε στηρίζω, στηρίζω τη Ν.Δ., δεν θα της δημιουργήσω προβλήματα, αλλά ψήφο στην κυβέρνηση Παπαδήμου δεν θα δώσω», φέρεται να είπε στον Σαμαρά. Ο βουλευτής αρνούνταν σε συνομιλητές τους χθες και το ενδεχόμενο να απέχει από την ψηφοφορία. Οπότε η διαγραφή του φαίνεται αναπόφευκτη.
Συνεχίστηκε, χθες, και η δημόσια κόντρα του διαγραμμένου Σ. Χατζηγάκη με στελέχη της Ν.Δ. «Οταν μίλησα για ακροδεξιά σταγονίδια εννοούσα κάποιους συμβούλους του Σαμαρά» δήλωσε. Και κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ν.Δ. ότι πάει να κάνει το κόμμα απολειφάδι. Ο Γιάννης Μανώλης τον κατηγόρησε ως «αρχιρουσφετολόγο». «Ο κ. Χατζηγάκης δεν με εξέπληξε, ξέρω καλά τι έχει γίνει με την ΑΓΡΟΓΗ, και πώς σε συνεργασία με την κυβέρνηση δικά του παιδιά και συγγενικά πρόσωπα από την ΑΓΡΟΓΗ τα πήγε στο Νοσοκομείο Τρικάλων» υποστήριξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: