ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.12.12

Για ποιο πρωτογενές πλεόνασμα μας μιλάτε; Αυτό με τα 9 δις σε φέσια;


Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,3 δισ. ευρώ  εμφάνισαν τα στοιχεία της γενικής κυβέρνησης (δηλαδή του κρατικού προϋπολογισμού, των ασφαλιστικών ταμείων, των ΔΕΚΟ και των ΟΤΑ) στο τέλος Οκτωβρίου σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ”.
stratisτου Στρατή Μαζίδη
Από τη σχετική ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών με την καμπυλωτή χωρίστρα Χρήστου Σταϊκούρα ξεχωρίζω τα εξής:
«Τα αποτελέσματα αυτά δε δικαιολογούν θριαμβολογίες ούτε επιτρέπουν εφησυχασμό. Η εξέλιξη αυτή όμως καταδεικνύει ότι η προσήλωση στη δημοσιονομική προσπάθεια που έχει αναληφθεί, αρχίζει να ανατρέπει την εικόνα των παρατεταμένων και χρόνιων ελλειμμάτων, θέτοντας τις βάσεις για έναν αυτάρκη και υγιή δημόσιο τομέα».
Θα έλεγα ότι συμφωνώ σε ένα μόνο σημείο, ότι δηλαδή τα αποτελέσματα αυτά δε δικαιολογούν θριαμβολογίες. Πολύ σωστά! Δικαιολογούν όμως τα γέλια, το εύθυμο κλίμα μέρες που είναι και τις αρνητικές εντυπώσεις για το…οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
fesiΣυγγνώμη αλλά με δεδομένο ότι η πολιτεία έχει κηρύξει εσωτερική παύση πληρωμών, έχει μειώσει μέσα σε 2 1/2 χρόνια κατά 50% τα εισοδήματα, χρωστά 7 δις σε ιδιώτες, χρωστά στον ΕΟΠΥΥ, στα ασφαλιστικά ταμεία και ας μη μιλήσουμε για σχολεία, υγεία, άμυνα, για ποιο πλεόνασμα μιλάμε;
Για εξορθολογισμό δαπανών, περιστολή της σπατάλης κτλ, ούτε λόγος.
Παρατηρείται όμως στο 5μηνο της νέας κυβέρνησης πρωτογενές πλεόνασμα σε δύο επιπλέον δείκτες:
Πρώτον, της προκλητικότητας να υποτιμά τη νοημοσύνη μας σερβίροντας τέτοιες ανακοινώσεις
Δεύτερον, της ηλιθιότητας αυτών που εμπνέονται τέτοια πυροτεχνήματα με την πεποίθηση ότι μπορούν να μας ξεγελάσουν



Δεν υπάρχουν σχόλια: