ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.6.08

ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

copyright by: http://my-gr-kokkini-grammi.blogspot.com

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


Γράφει ο/η Greek American News Agency
11.06.08
Σε λίγες ημέρες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο οι έλληνες βουλευτές θα κληθούν να επικυρώσουν την Συθνήκη της Λισαβώνας. Την πλέον σημαντική συνθήκη που αλλάζει οριστικά το μέλλον των λαών της Ε.Ε. Είναι το τροποιημένο κείμενο του Ευρωπαϊκού Συντάγματος το οποίο επιμελήθηκαν όλοι οι πρώην ηγέτες και ευρωπαίοι επίτροποι με επικεφαλής τον Βαλερύ Ζισκάρ Ντεστέν και μια ομάδα επιφανών ευρωπαίων ηγετών το οποίο όμως στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι λαοί της ευρώπης απέριψαν με σχετικά δημοσιψηφίσματα. Στην Γαλλία μάλιστα ο Γάλλος πρόεδρος Ζάκ Ζιράκ είχε στείλει το σχετικό κείμενο δυο μήνες πριν το δημοψήφισμα στο σπίτι κάθε Γάλλου πολίτη -όπως ορθώς σημειώνει σε σχόλιο του ο Ναύαρχος Δημήτρης Αλευρομάγειρος και αρκετοί ακόμα επιφανείς έλληνες νομικοί και συνταγματολόγοι- προκειμένου να ερωτηθεί η γνώμη του. Επίσης δυστυχώς είναι σχεδόν βέβαιο πως αυτό το τόσο σημαντικό κείμενο είναι αμφίβολο αν έχουν μελετήσει όλοι οι έλληνες βουλευτές στην πλειοψηφία τους. Και όμως θα το επικυρώσουν! Θα επικυρώσουν ένα κείμενο που θα αλλάξει τη ζωή και τα δικαιώματα μας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΩΤΗΣΕΙ! Και φυσικά για δημοψήφισμα ούτε λόγος. Εμείς παραθέτουμε σε ευρεία κυκλοφορία στο διαδίκτυο τα επίσημα κείμενα που συνοδεύουν την συθήκη και το αυτούσιο κείμενο της συνθήκης και προτρέπουμε κάθε νουνεχή και σκεπτόμενο πολίτη να ανοίξει ένας μεγάλος δημόσιος διάλογος στο διαδίκτυο μήπως και συγκηνηθεί κάποιος έλλην πολιτικός.
ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
OFFICIAL DOCUMENTS
Official Journal of the European Union C 115 C 115 Treaty of Lisbon
ΟΛΟΙ ΟΙ BLOGGER ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: