ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.6.08

ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ Ο.......... ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!


Τετάρτη, 30 Μάϊος 2007
"Μακεδονία" και σε ομιλία Βαλλιανάτου στο 7ο Συνέδριο Πασόκ.

Αυτά είπε ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ:
« Οι συμπολίτες μας Εβραίοι ζήτησαν να καταλάβουμε τον υπαρκτό λαϊκό αντισημιτισμό που υπάρχει τα έντυπα και την τηλεόραση. Οι συμπολίτες μας της μειονότητας που θεωρούν ότι είναι τουρκικής εθνότητας ζήτησαν να έχουν το δικαίωμα να ονομάζονται έτσι, το ίδιο και οι συμπολίτες μας Μακεδόνες.Οι συμπολίτες μας ομοφυλόφιλοι, λεσβίες και τρανσέξουαλ ζήτησαν να αναγνωριστεί η συμβίωσή τους, ζήτησαν να υπάρχει σεξουαλική αγωγή.Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Όλοι εμείς είμαστε διαφορετικοί, οι παραλειπόμενοι Έλληνες είμαστε όλοι εμείς. Σας
Ευχαριστώ»

Ο άνθρωπος είναι αδίστακτος , προκειμένου επιτύχει τους σκοπούς του
εκμεταλλεύεται ότι ευκαιρία του παρουσιαστεί , όπως στην πρόσφατη δολοφονία Σεργιανόπουλου κατηγορούσε ως ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας ,δημόσια πρόσωπα που έχουν αντιταχθεί στις επιδιώξεις των ομόφυλων ζευγαριών.

Φτάνει πια ….

Η διαφορετικότητα που επαγγέλλεσαι κύριε Βαλλιανάτε είναι ενάντια στην φύση όχι ενάντια των «φυσιολογικών».
Αφήστε τα φυσιολογικά ζευγάρια που υιοθετούν ορφανά ,να αναθρέψουν φυσιολογικά παιδιά και ασχοληθείτε μόνον με τις συμβολαιογραφικές πράξεις, που θα εξασφαλίσουν τον σύντροφο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: