ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.08

ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ


H κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου εν όψη της διαγραφής του Κου Κώστα Σημίτη δήλωσε:
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ…..ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ , ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΕΥΡΟ!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς πλευρό αλλάξαμε και δεν ειδοποιήσαμε κανέναν να ρθει να μας βοηθήσει στην αλλαγή.
Ότι κάναμε, το κάναμε μονάχοι και μονάχοι θα σκίζουμε τις σάρκες μας, γιατί αν μη τι άλλο, είμαστε υπέρμαχοι μιας συμμετοχικής δημοκρατίας.
Αν τα κωλοκάναλα και τα οικονομικά τζάκια, αντιλαμβανόντουσαν ότι πίσω απ΄ ότι έχει πει και ξεστομίσει ο Γιώργος Παπανδρέου, υποκρύπτονταν ένα νεύμα γι΄ αυτούς, μια συνενόηση "κάτω απ΄ το τραπέζι", θα είχαν ήδη προσκυνήσει, αφού βλέπουν ήδη το Καραμανλιστάν να καταρρέει.
Προτιμούν όμως να αφαιρούν εξ ίσου μονάδες φθοράς, στα δύο κόμματα και να ισχυρίζονται εμμέσως ότι όλοι "ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ", παρά να πέσουν στην απαξία και στο περιθώριο, χωρίς δυναμική και καθοριστικούς ρόλους.
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Δεν θέλουμε άλλους εγκάθετους, δεν θέλουμε άλλους μεγάλους ηγέτες. Χορτάσαμε και δώσαμε και στους γείτονες...
Θέλουμε αυτόν, που έχει ψυχή και σου μιλάει, που έχει συνείδηση και επικοινωνεί μαζί της, που έχει αρχές και τις υπηρετεί.
Ο ηγέτης δεν γεννιέται απ΄ τα κανάλια. Γεννιέται γιατί το λέει η ψυχή του.
Απλά και σταράτα λόγια.
Ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου, όσα παραλλαγμένα δαχτυλίδια (βλ.ακάνθινα στεφάνια) και μεγαλοψυχίες, κοντόψυχων ανθρώπων, κι αν δεχτεί, θα είναι ακέραιος, αληθινός, προσιτός και προ πάντων ειλικρινής.
Όλοι οι άλλοι για ύπνο! (κοντοί, χοντροί, ξεχασμένοι, πικραμένοι, κομήτες, περιθωριοποιημένοι κ.α. ευγενή ζώα των ντοκιμαντέρ περί εξαφανισθέντων ειδών).

Ανώνυμος είπε...

Eirhnh hmin...allhlouia.