ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.12.10

Εγκύκλιοι - κωλόχαρτα του ΙΚΑ, για τα μάτια των...ασθενών

"Οι Ιατρικοί επισκέπτες επιτρέπεται να ενημερώνουν τους γιατρούς του ιδρύματος, μόνο πριν την έναρξη του ωραρίου, κάθε γιατρού, η μετά την λήξη του"...
Η αυστηρή και χωρίς καμία παρέκληση των οδηγιών είναι υποχρεωτική!!! καταλήγει  το τοιχοκολλημένο  ...xαρτο που είναι διαβαθμισμένο  ως  ΕΠΕΙΓΟΝ.
Δυστυχώς οι συντάκτες και υπογράφοντες που πληρώνονται από τον ίδρυμα, δεν απολαμβάνουν τις "υπηρεσίες" του ΙΚΑ, γιατί καλύπτονται (Ασφαλιστικά) από εύρωστα Ταμεία.
Αλλιώς θα φρόντιζαν , έτσι για τα μάτια του κόσμου, να "σβερκώσουν" κάποιον  από αυτούς τους κουστουμάκηδες κηφήνες ,που δεν...
φθάνει ότι ότι πάντα μας κλέβουν την σειρά (πάντα εντός του Ιατρικού ωραρίου), "επιμορφώνουν" για Ιατρικά θέματα τους γιατρούς, χωρίς να έχουν σχέση με την Ιατρική.
Μόνο στην Greeco-Banania..
P.s. Αγαπητοί Στούρνοι του ΙΚΑ.
Η λέξη ""παρέκληση" στο τέλους του εγγράφου, συνήθως γράφεται με "ι" και με δυο "κ".
Εκτός αν είχατε στο μυαλό σας για τους Ιατρικούς Επισκέπτες, την λέξη "παράκληση"...
adena

Δεν υπάρχουν σχόλια: