ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.12.10

Η εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας - οικονομίας και ο σκοπός της.


τι είναι το δντ και ποιος είναι ο στόχος του
Τα οικονομικά μας πάνε από το κακό στο χειρότερο
Ζούμε σε μιακοινωνία-οικονομία η οποία βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση, όπου το 5% διαπρέπει και το υπόλοιπο 95% βυθίζεται στηνεξαθλίωση.

Κρίση αξιών, κρίση οικονομική και θεσμική...


Ζούμε σε μια χώρα :
- που πάει από το κακό στο χειρότερο οικονομικά,

- που έχει δημοσίως ξεφτιλιστεί μέσα στη βρώμα και την μπόχα που η ίδια δημιούργησε πολιτικά,

- που ξήλωσε λόγω κόμπλεξ κάθε στεγανό όποιου θεσμού υπήρχε και συγκρατούσε την κοινωνία με σκοπό να τον επανδρώσει με λαμόγια πάσης φύσεως, ετερόκλητα και αναλώσιμα στο πρώτο σκάνδαλο ώστε να'ρθει το επόμενο,

- που γαλούχησε μια-δυο γενιές πίσω από τη δική μου με μυαλά "ο γείτονας είναι εχθρός σου" και "ο κοντινός σου υποψήφιο θύμα", την τελευταία δε γενιά με το κόμπλεξ του κακού παιδιού που έχει κακή νοοτροπία και θα'ρθούν οι ξένοι που θέλουν το καλό μας(!) να μας επαναφέρουν στο σωστό δρόμο, δημιουργώντας μια κρίση αξιών εδώ και δεκαετίες

- που τα μόνα ενδιαφέροντα της γενιάς των 30 (της δικής μου δηλαδή) είναι πότε θα βγούμε, τι θα φάμε, πως θα φτιαχτούμε, και τι γκόμενα θα γλεντήσουμε (ανάγκες Νεάντερταλ δηλαδή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ),

- που από τότε που δημιουργήθηκε η ιδιωτική τηλεόραση χωρίς την απαραίτητη εποπτεία και έλεγχο ενός ΔΙΚΑΙΟΥ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ κράτους με το πρόσχημα της ελευθεροτυπίας ενέσκηψε σε κάθε επιχειρηματία που ήθελε να προπαγανδίσει τα δικά του, ώστε να ορίζει την κατεύθυνση της πλέμπας και να προωθεί το δικό του σχήμα εξουσίας (πολιτικής και δικαστικής),

- που οι εκφραστές της έννοιας "δημοσιογραφία=λειτούργημα" είναι εξαφανισμένοι και όχι υπό εξαφάνιση και τους βρίσκεις μόνο στα εκθέματα μουσείου δεινοσαύρων,

- που συνδυαζόμενα όλα τα παραπάνω δημιουργούν μια ασφυξία στον κόσμο ο οποίος ακόμα σκέφτεται και θίγεται αλλά οι μόνες του διλημματικές επιλογές είναι :
ή μπαίνω στο σύστημα αυτό και ελπίζω να επιβιώσω εγώ αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα (κράτος, πολιτική, όραμα, εθνική ανεξαρτησία, παιδεία, σύστημα υγείας, σύνταξης, προσφοράς εργασίας, νοοτροπία, ΟΡΑΜΑ κλπ), ή επειδή δεν μπορώ να συμφιλιωθώ ξεσηκώνομαι ειρηνικά και αλλάζω τα πράγματα έστω κι αν δεν έχω τα μέσα, έστω κι αν ο κόσμος ο πολύς ακόμα κοιμάται και οι υπόλοιποι επιλέγουν το πρώτο εκ των δυο, έστω κι αν αυτό που θα αλλάξω θα 'ναι ελάχιστο.

Δυστυχώς όμως ακόμη η πλειοψηφία του πληθυσμού αποτελείται από μια μάζα απαίδευτων μικροαστών που νοιάζονται μόνο για τα μικροσυμφέροντά τους και για την παράταξή τους. Αμόρφωτοι-κάφροι μικροαστοί που κριτικάρουν αυστηρά από τον καναπέ τους, οποιαδήποτε προσπάθεια για οργανωμένο αγώνα και αλλαγή κατά του σάπιου κατεστημένου. Γιατί νιώθουν πως αυτοί βρίσκονται στην κορυφή της Πυραμίδας με τα σκατά, και δεν τους νοιάζει τι είναι από κάτω τους. Χαίρονται με τις ματαιόδοξες επιτυχίες και τις μίζες που τσεπώνουν οι αντιπρόσωποι της παράταξης και αποθεώνουν τους "ήρωες" καταχειροκροτώντας τους εκστασιασμένοι. Πάνω όμως στην αλαζονεία και την ύβρη που διαπράττουν, δεν καταλαβαίνουν πως το οικοδόμημα έχει αρχίσει να τρεκλίζει... Πως το σάπιο σύστημα καταρρέει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα....

Το ΔΝΤ (κρίση οικονομική και θεσμική) έχει απλώσει τις δαγκάνες του και στραγγαλίζει την όποια ελπίδα για ένα ευοίωνο μέλλον της κοινωνίας-οικονομίας .

Ο Τουρκικός ζυγός, ο Τραπεζικός ζυγός και τα τοκογλυφικά χαράτσια


Και οι Έλληνες πλέον δεν μπορούν να μονιάσουν ακόμα και σε μια αντίδραση κατά του μνημονίου! Κατά τα 400 χρόνια σκλαβιάς από το Τουρκικό ζυγό ο Έλληνας εργαζόταν και πλήρωνε χαράτσια στην ισχυρή Πύλη και όσο δυσβάστακτα και εάν αυτά ήσαν αναγκαζόταν να τα πληρώνει… Όμως οργιζόταν! Μέσα του έβραζε! Αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παραπάνω διότι κινδύνευε με φυσική εξόντωση. Παιδεία υπήρχε για τους ολίγους και πάντα κάτω από τη καθοδήγηση και τις προσταγές του Τούρκου κατακτητή. Κάθε τι Ελληνικό διώκετω και έπρεπε να εξαλειφθεί! Οι οικονομικά ισχυροί, πλην ορισμένων φωτεινών εξαιρέσεων, τα είχαν βρει με τον Τούρκο και άνθιζαν οι δουλειές τους δρώντας εξοντωτικά και τοκογλυφικά απέναντι στους συντοπίτες τους ανήμπορους Έλληνες.

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

-Η Ελλάδα είναι υπόδουλη στον Τραπεζικό ζυγό που απαιτεί χαράτσια, δυσβάστακτα, ώστε να μην εξοντωθούμε άμεσα, από τη πείνα, τη κοινωνική ανέχεια και την ασθένεια.

-Ο Έλληνας ναι μεν οργίζεται, βράζει αλλά ως εκεί... Υπομένει τα πάντα και για πάντα…

-Παιδεία που εξασφαλίζει μόνο επαγγελματική αποκατάσταση δίδεται επίσης μόνο στους ολίγους που μπορούν να πληρώσουν ώστε με 20 φροντιστάς το παιδάκι τους να εξασφαλίσει μια θέση στις “σχολές υψηλής προτίμησης” και αφού μυηθεί στον Πνευματικό–Επιστημονικό καθωσπρεπισμό και φέρεσθαι θα πρέπει να δαπανήσει καμιά 50.000€ ακόμα (minimum) σε μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές και εάν προσκυνήσει άμεσα και ευθαρσώς, στεντορεία τη φωνή, τη Νέα Τάξη αποτάσσοντας κάθε τι Ελληνικό και Ορθόδοξο (νεογενίτσαροι) τότε ανοίγουν οι πόρτες των “εύρωστων” πολυεθνικών, ανοίγουν τα πορτοφόλια, ανοίγουν οι δρόμοι και επιβραβεύονται για την ακούσια ή εκούσια αυτομόλησή δρώντας με μένος ενάντια σε κάθε τι που τους ένωνε με τους απλούς και κακόμοιρους πλέον Έλληνες συντοπίτες τους (διότι δεν μπορούν πλέον να λέγονται συμπατριώτες…)

-Οι δε Οικονομικά ισχυροί, χωρίς ίχνος Ελληνοκεντρισμού, φωνάζουν ότι πρέπει να τα βρούμε με τις “αγορές” γρήγορα και να αρχίσουμε σύντομα πάλι να ερωτοτροπούμε μαζί τους σε ένα χυδαίο, αγοραίο έρωτα…! Όπως και οι ευνοούμενοι επιχειρηματίες απειλούν πως θα φύγουν από την χώρα εάν τους πολυζορίσουν και τους ζητηθεί να δώσουν κάτι από την τσέπη τους για να βελτιώσει η κατάσταση του υπόλοιπου 95%.

Γνωρίζοντας οι νεοκατακτητές Τραπεζίτες της Νέας Τάξης πολύ καλά πως και γιατί μας επέτρεψαν να σταθούμε στα πόδια μας μετά την Επανάσταση του 1821 θέλουν προφανώς να αποφύγουν σήμερα κάτι αντίστοιχο!

Ακόμα όμως και εάν εμείς το επιθυμούμε, γνωρίζουν καλά και θα πρέπει να το θυμηθούμε και εμείς ότι αυτό απαιτεί:
1. Αίμα και θυσία
2. Συμμαχίες
3. Ιστορικές συγκυρίες
4. Χρήματα
5. ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ!!!!

ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ;;;;;;;;;

Αντίδραση και κράτος καταστολής

Και όταν ακόμη υπάρχουν αντιδράσεις το κράτος-παρωδία, σαν τραγική φιγούρα σαλτιμπάγκου, παρεμβαίνει για να στείλει τα στρατιωτάκια-ματ να δείρουν αυτόν που είναι πιο ευάλωτος και πιο φωνακλάς, ώστε να τελειώνει η όποια αντίδραση και να χωνέψουμε πιο γρήγορα το μέλλον που μας αξίζει, με τις ευλογίες της μάζας.

Όλα αυτά τα παλικαράκια που κράζουν για τις απεργίες, τις πορείες και την οποιαδήποτε -μικρή ή μεγάλη, δεν έχει σημασία- αντίσταση στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο υποστηρίζοντας έτσι το κράτος καταστολής, δεν καταλαβαίνουν πως σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχει ελληνική οικονομία και κατ'επέκταση κοινωνία. Η όποια ανάπτυξη, θα είναι πλέον ανάπτυξη του γαλαζοπράσινου καρκινώματος. Με τη συναίνεση των Μικροαστών-οπαδών, την προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου από τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης και τις ευλογίες των βολεμένων βουλευτών και πολιτικών το μέλλον της χώρας μας βάφεται ανεξίτηλα μαύρο... Με την αρχηγική καθοδήγηση του «Νέρωνα Jeff –Παπανδρέου» που φωτογραφίζει εαυτόν σαν μέγα σωτήρα-ευεργέτη, και απολαμβάνει την ηδονή πως καταφέρνει ακόμα και την ύστατη στιγμή να κοροϊδεύει και να χειραγωγεί τις μάζες, το ζοφερό μέλλον μας παρουσιάζεται σαν δύσβατος μονόδρομος που θα ακολουθήσουμε ως το τέλος.

Το μεγάλο πρόβλημα της χώρας είναι τα κυκλώματα της απάτης, της ρεμούλας, της φοροδιαφυγής και της παραοικονομίας. Μία μαφία που δεν τη συναγωνίζεται καμία άλλη σε ολόκληρο τον κόσμο, με τα πλοκάμια της απλωμένα παντού. Ο τίμιος ιδιώτης δεν τολμάει να τα βάλει μαζί της γιατί ξέρει ότι την άλλη μέρα φαλίρισε και οι κρατικοί διαπλεκόμενοι τρώνε με δέκα μασέλες, ανοίγοντας και κλείνοντας τα νομικά παραθυράκια των εγκυκλίων και των αποφάσεων κατά το δοκούν.

Το σχέδιο του δντ για το τεράστιο χρέος και τα απάνθρωπα οικονομικά μέτρα


Όλα όμως ήταν προσχεδιασμένα και εκτελούνται άριστα!!!

Ας πάμε για παράδειγμα πίσω στον Δεκέμβριο του 2009 :
Συνέντευξη Προβόπουλου στον Παπαχελά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Λέει ο Προβόπουλος: ενημέρωσα Καραμανλή και Παπανδρέου πριν τις εκλογές ότι το έλλειμμα είναι 6% και ότι αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα αμέσως μετά τις εκλογές στο τέλος του χρόνου το έλλειμμα θα φθάσει στο 12%.

Συμπέρασμα:

Ο Παπανδρέου ήξερε την απόλυτη αλήθεια για την οικονομία.

Οπότε ρωτάω και απαντάω.
1. Γνώριζε ο Παπανδρέου την αλήθεια;
Την γνώριζε.

2. Έπρεπε να πάρει μέτρα αμέσως;
Έπρεπε.

3. Τι μέτρα έπρεπε να πάρει;
Μέτρα κατά της διαφθοράς της Ελλάδας των σκανδάλων και των λαμογιών, κατά της διαπλοκής των μεγαλοεκδοτών και των καναλαρχών, κατά της φοροδιαφυγής, των διαπλεκόμενων, των καρεκλοκένταυρων, των υψηλά αμειβομένων, κατά των καρτέλ και των μονοπωλίων, μέτρα τιμωρίας των υπευθύνων που οδήγησαν τη χώρα σε ένατεράστιο χρέος, μέτρα υπέρ των εναλλακτικών πηγών ενέργειας και εκμετάλλευσης των ενεργειακών αποθεμάτων της Ελλάδας, καθώς και υπέρ του τουρισμού κ.ο.κ.

4. Τι μέτρα όμως πήρε;
Μέτρα που ξεπουλάνε την πατρίδα μας στους τοκογλύφους, που παραδίδουν την εθνική μας κυριαρχία στα χέρια των κερδοσκόπων-αρπακτικών των διεθνών τραπεζών και αγορών, που αφήνουν συνανθρώπους μας ανασφάλιστους και χωρίς ιατρική περίθαλψη στο έλεος της ανεργίας, της φτώχειας και της ανέχειας, μέτρα που χτυπάνε μόνο τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους των 700 και των 500 ευρώ για να μαζέψει από τα λιγοστά ευρώ αυτών τα δισεκατομμύρια που χρωστά η χώρα.

5. Πήρε (έστω και) αυτά τα μέτρα αμέσως;
Όχι.

6. Μπορούσε να δανειστεί με χαμηλά επιτόκια;
Μπορούσε.

7. Γιατί δεν δανείστηκε;
Επειδή έκανε καθυστέρηση.

8. Γιατί έκανε καθυστέρηση;
Για να εκτοξεύσει τα spreads.

9. Γιατί να εκτοξεύσει τα spreads;
Για να μην μπορεί να δανειστεί.

10. Γιατί να μην μπορεί να δανειστεί;
Για να φέρει το δντ ως μόνη λύση.

11. Γιατί να φέρει το δντ;
Γιατί αυτό ήταν το σχέδιο εξ αρχής.

12. Γιατί και ποιο ήταν το σχέδιο;

Μα το γιατί και το ποιο ήταν το σχέδιο είναι προφανές πλέον... Να έρθει το δντ για να εξασφαλίσουν οι ξένοι τοκογλύφοι ότι θα πάρουν τα λεφτά τους. Διότι μόνο έτσι θα μπορούσαν να γίνουν αποδεκτά τα οικονομικά μέτρα που πάρθηκαν κατά των χαμηλά αμειβομένων κοινωνικών στρωμάτων χωρίς να υπάρχει τρομερή αντίδραση από το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού.

Γιατί έτσι ακριβώς μας έπεισαν τα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια των -εξυπηρετητών του κεφαλαίου- ΜΜΕ , ότι δηλαδή το ΔΝΤ και τα απάνθρωπα μέτρα είναι αναγκαία, εφόσον χρωστάμε.

Και αυτό συμβαίνει κατά τη γνώμη μου γιατί αυτή είναι -η τελευταία ίσως- ληστρική επίθεση κατά του απλού λαού με σκοπό να τον καταστήσουν ένα εξαθλιωμένουποχείριο δουλείας, οι κερδοσκόποι να βγάλουν ακόμη περισσότερα κέρδη και τέλος η χώρα μας χρεοκοπημένη πλέον να σβηστεί από τον γεωπολιτικοοικονομικό χάρτη εκτός αν βέβαια σκύψουμε το κεφάλι και γίνουμε επίσημοι δούλοι των δανειστών μας.

Με λίγα λόγια λοιπόν θέλουν να εξαφανίσουν όποια δύναμη έχει ο λαός -αφού δεν θα έχει στην ουσία να φάει και θα τον απασχολεί πρωτίστως η επιβίωσή του δουλεύοντας όλη τη μέρα- αλλά ταυτόχρονα θέλουν να καλύψουν τις δικές τους ευθύνες και τα οικονομικά τους σκάνδαλα μετατοπίζοντας τις ευθύνες προς τον απλό μη έχοντα πολίτη και μάλιστα δυσανάλογα σε σχέση με αυτούς που έχουν οικονομική ευρωστία.

Στο τέλος φυσικά εμείς θα χρεοκοπήσουμε αλλά λίγοι πολιτικοί, επιχειρηματίες, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, οικονομολόγοι, κερδοσκόποι και μερικές άλλες παρατρεχάμενες εξυπηρετικές μαριονέτες θα αποκτήσουν εξαιρετικά υψηλή οικονομική και εξουσιαστική δύναμη. Και προφανώς θα φύγουν από τη χώρα μας που δεν θα έχει καμιά αξία, για να αφομοιωθούν από τους διεθνείς κερδοσκοπικούς οργανισμούς και παγκόσμιες εταιρίες που τώρα οι ίδιοι υπηρετούν -και που φυσικά ωφελούν μέσω των μέτρων- αλλά που σε μερικά χρόνια δεν θα έχουν τι άλλο να τους προσφέρουν αφού ήδη έχουμε βάλει σε υποθήκη ολόκληρη την πατρίδα μας. Οπότε αναγκαστικά θα πρέπει τα αφεντικά τους, που τώρα τους δίνουν τις εντολές, να τους "βολέψουν" κάπου ως ανταμοιβή και μέρος της συμφωνίας που έκαναν οι προδοτικές κυβερνήσεις της χώρα μας και οι παρατρεχάμενοι του συστήματος με τους εντολοδόχους των αγορών.

Βέβαια ο τελικός στόχος είναι εφόσον συμβούν όλα τα παραπάνω, να έρθουν οι ξένες ενεργειακές εταιρίες και να εκμεταλλευτούν έναντι “πινακίου φακής” τον ορυκτό μας πλούτο βγάζοντας δις στις πλάτες μας με το πρόσχημα αφού χρωστάμε ως χώρα, τα ενεργειακά αποθέματα που θα παράγουμε (και που χρόνια τώρα ήταν κοιμό μυστικό ότι υπάρχουν) θα είναι και αυτά χρωστούμενα!

Αυτό είναι όλο το κόλπο του Παπανδρέου και των ξένων και Ελλήνων λαμόγιων


Όποιος δεν τα βλέπει ή τα διαβάζει και δεν μπορεί να τα καταλάβει ή να τα πιστέψει είναι διανοητικά ανάπηρος.

Έλληνες, δοξάστε το γαλαζοπράσινο κατεστημένο και χειροκροτείστε την τελευταία επιτυχία του!
ramnousia

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρχικοπρίτης χαρακτήρισε κοπρίτες τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα
- Μετά τους "αντιπαραγωγικούς" ένστολους ήρθαν και οι "κοπρίτες" δημόσιοι υπάλληλοι
- Επιμένει στην φράση "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά" ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
- Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης σε συνέντευξη του στην
εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" ανεβάζει τους τόνους σε σχέση με τους ρουσφετολογικούς διορισμούς στο δημόσιο και δε διστάζει να μιλήσει για... κοπρίτες.
"Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί.
Εχει αλλοιωθεί αυτή καθαυτή η έννοια της απόλυσης. Τι να πει ας πούμε "απελύθη ο έχων σύμβαση ορισμένου χρόνου"; Δεν απελύθη. Επήλθε ο ορισμένος χρόνος" αναφέρει χαρακτηστικά.

Ο κ. Πάγκαλος παράλληλα επιμένει στη θέση του ότι "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά" συμπληρώνοντας... "αλλά μέσα στο πλαίσιο ενός φαύλου συστήματος πολιτικής με αθρόους διορισμούς στο δημόσιο".

Τέλος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, τονίζοντας "δεν είμαι ισόβιος, ούτε αναντικατάστατος".

Σημειωση : Νομίζουμε ότι τα λόγια περιττεύουν ... Ο Νο1 διοριστής παιδιών στο δημόσιο (έβαλε μεχρι και την κόρη του ο ξεδιάντροπος) μιλάει για αθρόους διορισμούς στο δημόσιο ... αλήθεια κοιλιόδουλε φίλε μας όλους αυτούς του "κοπρίτες" ποιος τους διόρισε ; εμείς ;
Την κορούλα σου την μουσικό ποιος την διόρισε χωρίς ΑΣΕΠ στην βουλή ; Εμείς ; ¨οταν είδε ότι το τρίωρο εργασίας της για τα 3.400 που έπαιρνε τις έπεφτε πολύ και πηγε σε άλλη δημόσια υπηρεσία ώστε να πληρώνεται χωρίς καν να δουλέυει , ποιος την μεταταξε εμείς ;
Μερικές φορές συνεπώς , γελοίε , γουρουνοκέφαλε αντιπρόεδρε είναι καλύτερα να μασάς ..παρά να μιλάς ... ξέρεις εσύ από μασημα ... και στην κυριολεξία και μεταφορικά .
eglimatikotita news

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=OZx1ZGcTGNE