ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.11.11

ΝΑ!! Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΗ!! ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ!! ....."ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ...ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ "



Δεν πρόλαβε να τελειώσει την ομιλία του ο Α.Σαμαράς, όπου επανέλαβε ''δεν υπογράφω'' και η απάντηση-απαίτηση ήρθε άμεσα από την Κομισιόν.
Λες και παρακολουθούσε την ομιλία του Σαμαρά προς τους βουλευτές του ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αμαντέου Αλταφάζ επανέλαβε πως ''στις Βρυξέλλες περιμένουν τις ξεκάθαρες και έγγραφες δεσμεύσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης αλλά και των «βασικών πολιτικών δυνάμεων» της Ελλάδας ότι θα τηρήσουν τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου''.


Αλλιώς όπως απείλησε ευθέως για άλλη μία φορά ο Αλταφάζ, δεν θα αποδεσμευτεί η έκτη δόση.

Πάντως ο εκπρόσωπος της Κομισιόν φρόντισε να αφήσει ανοιχτή μία έξοδο ''κινδύνου'' σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η μορφή των έγγραφων επιστολών δεν είναι το βασικό ζητούμενο. 

Επίσης ο Αλταφάζ, δήλωσε ότι δεν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των έγγραφων δεσμεύσεων τονίζοντας όμως ότι είναι προς το συμφέρον τόσο της Ελλάδας, όσο και της ευρωζώνης, να σταλούν το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη, η οποία κλονίστηκε τις τελευταίες εβδομάδες. 

Παίζοντας με τις λέξεις ο εκπρόσωπος της Ευρωπαικής Επιτροπής ανέφερε επίσης ότι ''ποτέ δε διευκρινίστηκε αν απαιτούνται μία ή περισσότερες επιστολές, αυτό που προέχει είναι να ικανοποιηθεί το βασικό ζητούμενο, που είναι η σαφής διαβεβαίωση προς τα υπόλοιπα κράτη -μέλη της ευρωζώνης''.

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: