ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.12

Οι πλούσιες και οι ισχυρές οικογένειες πάνε πάντα μαζί, όπως οι "Μπακατσελαίοι και οι Βερνίκοι".


Θυμηθείτε φίλοι, τι μας έλεγε ο εφοπλιστής Νίκος Βερνίκος, στις 14-6-2010,  μετά τις "φωτογραφίες" που πήρε -με το βρακάκι της- η "φερτή" κυρία, στο Αβέρωφ:
"Δεν καταλαβαίνετε  -εννοούσε εμάς την πλέμπα-  ότι ....χωρίς τους πλουσίους, χωρίς αυτούς που παράγουν κέρδος, νόμιμο κέρδος, πως δεν θα μπορέσει να πάει αυτός ο τόπος μπροστά;"
    (είμαστε σοβαροί;) 
 
Ο λαός όμως τι λέει ;
Μέχρι τώρα, αυτό τον τόπο τον πήγατε -μιλάω γενικά- κατά διαόλου, κύριοι της "κομματίλας" και της πλουτοκρατίας .  Γιατί τώρα θα τον σώσετε ;   Αυτό είναι ένα ερώτημα, που δεν αφήνει τους Έλληνες να σας πιστέψουν.
Πληρώστε πρώτα "τα του Κράτους τώ κράτει" και αφήστε τα "σάπια" και τις μεγαλοστομίες.
Σας πήρανε μυρουδιά και οι "κουτόφραγκοι",  ότι είστε "ευρωφονιάδες".
Στην Ελλάδα μόνο οι φτωχοί κλαίνε, κανένας πλούσιος δεν πειράχθηκε,  έλεγε τις προάλλες ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Αν γινόμουν για μια μέρα Υπουργός Οικονομικών, όπως ήταν ο Ε. Βενιζέλος, θα σας έδειχνα πόσα "απίδια πιάνει ο σάκος".
Όσον αφορά τα μνημεία κ. Ν. Βερνίκο, οι Έλληνες  τα επισκεπτόμαστε μεν για εκπαίδευση, αλλά με σεβασμό και για ν' αποτίσουμε φόρο τιμής και δεν πάμε καθόλου για διασκέδαση και ούτε για μπανιστήρι στο βρακάκι της κυρίας και των άλλων "φερμένων" θηλυκών, όπως εσείς οι λεφτάδες!
Τι να σας κάνω, αν ήμουνα στην θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας τότε, όπως ο Ε. Βενιζέλος, θα είχατε πάει όλοι στον Εισαγγελέα, για προσβολή της Εθνικής μας μνήμης, όπως αυτή βγαίνει μέσα από την ψυχή του "απόμαχου¨ πλοίου Θ/Κ Αβέρωφ,  που αποτελεί ζωντανό μνημείο δόξας και περηφάνιας για τον Ελληνισμό και τιμής για τους πεσόντες στο Αιγαίο,  όπου ελεύθερα τώρα αρμενίζετε με τα κότερά σας, παρέα με τα "βρακάκια"....
Βρήκατε και τα κάνετε!     Καταλάβατε; 

 ΣΧΕΤΙΚΑ:
 
Εφοπλιστής Βερνίκος: χωρίς τους πλουσίους μπορεί να πάει ο τόπος μπροστά; (video)-ALPHA
 
 
 
Ποιος είναι ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Γιώργος Βερνίκος
21.06.2012
 
"....Ο κ. Βερνίκος, ο οποίος δεν έχει συμφέροντα στη ναυτιλία είναι φίλος του Ευάγγελου Βενιζέλου από το 1974 και είναι ο άνθρωπος που έβαλε στην πολιτική τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, όταν τον ανακάλυψε σε ηλικία 18 χρονών και τον έβαλε στην ΕΦΕΕ...."

Δεν υπάρχουν σχόλια: