ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.7.12

Τεκμήρια


thumb
Μια εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη περιμένει όσους δεν μπορούν να αντι­μετωπίσουν τα τεκμήρια διαβίωσης. Όχι μόνο πληρώνουν περισσότερο φόρο, δεν φτάνει που οι αποδείξεις τους αποδει­κνύονται στην πράξη... λειψές, υποχρε­ώνονται και μέσω του εκκαθαριστικού να προκαταβάλουν φόρο ακόμη και για το 2013.
Ο κίνδυνος της τριπλής επιβάρυνσης δεν είναι θεωρητικός. Αποδείχτηκε στην πράξη καθώς η προκαταβολή φόρου για το 2013 αναγράφεται ήδη σε χιλιάδες από τα περίπου 1,4 εκατομμύρια εκκα­θαριστικά που έχουν αποσταλεί μέχρι τώρα. Φορολογούμενος εμφάνισε εισό­δημα 6.000 ευρώ. Στη δήλωσή του συ­μπεριέλαβε και τις αποδείξεις του ενοικί­ου προσδοκώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα παραλάβει μηδενικό εκκαθαριστικό (σ.σ.: στις 6.000 ευρώ εισόδημα, ο φόρος είναι 100 ευρώ, αλλά με τις αποδείξεις του ενοικίου μηδενίζεται δεδομένου ότι υπάρχει και έκπτωση φόρου 100 ευρώ για τον συγκεκριμένο λόγο). Ο φορολο­γούμενος εμφάνισε αποδείξεις 900 ευ­ρώ, ίσα - ίσα για να καλύψει την απαίτηση του 25%.
Το τεκμαρτό του εισόδημα υπολογίστη­κε από την εφορία στα 12.000 ευρώ. Τα 3.500 ευρώ προήλθαν από το γενικό τεκ­μήριο, τα 4.000 ευρώ από ένα 1400άρι Ι.Χ. και τα υπόλοιπα από το σπίτι και το πατρι­κό στο χωριό. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα;
1.  Στα 12.000 ευρώ αναλογεί φόρος 700 ευρώ.
2. Στα 12.000 ευρώ αντιστοιχούν απο­δείξεις 3.000 ευρώ. Όμως ο φορολογού­μενος είχε εμφανίσει 900 ευρώ. Για τη δι­αφορά των 2.100 ευρώ οφείλεται φόρος 210 ευρώ.
3.  Επί του κύριου φόρου (700 ευρώ), επιβάλλεται και προκαταβολή φόρου 55% για την επόμενη χρονιά. Δηλαδή προκύπτει και πρόσθετη επιβάρυνση 385 ευρώ.
Έτσι, ο συνολικός λογαριασμός ανεβαί­νει στα 1.295 ευρώ. Μηδενικό εκκαθαρι­στικό περίμενε ο φορολογούμενος, τα­μπλάς του ήρθε.
Για να αποφευχθεί όλη αυτή η περιπέ­τεια, θα πρέπει οπωσδήποτε να υπολο­γίσετε το τεκμαρτό σας εισόδημα πριν αποστείλετε τη δήλωση στην εφορία. Επί­σης, όταν θα υπολογίσετε τα τεκμήρια, φροντίστε οι αποδείξεις να ταιρι­άξουν με το μεγαλύ­τερο εισόδημα, είτε το τεκμαρτό είτε το πραγματικό.

To Pontiki

1 σχόλιο:

manos είπε...

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΟΠΩΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ..!! ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ? ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ..!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ 3.000.000 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ....ΖΗΤΑΝΕ 5ΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΙ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΣΑΝ 1 ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΟΣΟΥΜΕ ΛΕΙ!! ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...!!ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ...ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ...