ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.12

"ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ" ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΥΡΤΙΑΣ ... ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Αρχίζουν οι εργασίες της συνδιασκεψης

H νέα "φανέλα" του ΠΑΣΟΚ

  

 



Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες και ώρες να κυριάρχησαν οι συγκρούσεις για το αν και πως θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι στη συνδιάσκεψη, αλλά πίσω από το "μέτωπο" έγιναν βήματα για το νέο ΠΑΣΟΚ που σχεδιάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Σήμερα θα παρουσιαστούν:

Η νέα "εμφάνιση" του Κινήματος, μια φανέλα σε βαθύ πράσινο χρώμα και την ένδειξη "ΠΑΣΟΚ- Ανασύσταση".
Η ιστοσελίδα anasistasipasok.gr μέσω της οποίας θα γίνουν οι εγγραφές αλλά και η αυτοοργάνωση των μελών.
Ένα τηλεφωνικό νούμερο χωρίς χρέωση ακόμη και από κινητό, για πληροφορίες και εγγραφές και
Ένας πενταψήφιος για αποστολή sms.
Ο πρόεδρος του κόμματος θα παρουσιάσει στην ομιλία του την οργανωτική δομή του νέου ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα βασίζεται στη φιλοσοφία του ανοιχτού κόμματος με οργανώσεις σε δήμους και περιφέρειες. Το κέντρο θα γίνει ένας επιτελικός οργανισμός, κυρίως για την υποστήριξη της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας. 
Σχέδιο ανασύνταξης του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει ο Βενιζέλος

Το πλαίσιο για την ανασύσταση της παράταξης θα παρουσιάσει σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στην εναρκτήρια ομιλία του στην Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόκειται να ζητήσει να σταματήσει η εσωστρέφεια των στελεχών και να επιστρέψει η αυτοπεποίθηση. Επίσης ο κ. Βενιζέλος πρόκειται να αναφερθεί στη σχέση ΠΑΣΟΚ και κυβέρνησης, αλλά και στην επικοινωνία που θα πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στα όργανα του κόμματος και στην κοινοβουλευτική ομάδα. Παράλληλα θα ζητήσει από τα στελέχη να αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας και να τις μεταφέρουν στις ομάδες εργασίας του κόμματος, στις οποίες και θα συμμετέχουν.

Όπως έγινε εχθές γνωστό στην Εθνική Συνδιάσκεψη δεν πρόκειται να δώσει το παρόν ο πρώην πρόεδρος του κόμματος κ. Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Ρόδο όπου θα συμμετέχει στο ετήσιο διεθνές συνέδριο "ICICTE 2012". Εκεί θα λάβει τιμητική διάκριση για την προσφορά του στην διεθνοποίηση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης…


Ερώτημα παραμένει αν θα εμφανιστούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας άλλα στελέχη, όπως ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος και η κα Άννα Διαμαντοπούλου. Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Γιάννη Ραγκούση ο πρώην υπουργός πρόκειται να συμμετέχει στις εργασίες τις Εθνικής Συνδιάσκεψης, αλλά δεν προτίθεται να λάβει τον λόγο.


Πάντως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην δευτερολογία του εχθές στην κοινοβουλευτική ομάδα, απάντησε εμμέσως στα στελέχη εκείνα που «σηκώνουν» τους τόνους της εσωκομματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε πως «με εντυπωσιάζει πραγματικά μια περίεργη δημοσιότητα που υπάρχει σε σχέση με την Εναρκτήρια Συνδιάσκεψη και ορισμένες κινήσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ». Συμπλήρωσε λέγοντας: «υπάρχει πλήρης απώλεια της αίσθησης των μεγεθών - και των μεγεθών των προσώπων, και των μεγεθών διαφόρων υπαρκτών ή δήθεν συλλογικών κινήσεων». Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε «παθογενές» το φαινόμενο, «το οποίο αφορά και το σύστημα ενημέρωσης και το πολιτικό σύστημα, αλλά δυστυχώς αφορά και το ΠΑΣΟΚ το ίδιο που παράγει τις πληροφορίες αυτές».


Ο κ. Βενιζέλος κατέληξε υπογραμμίζοντας: «ελπίζω ότι αύριο με τη δυναμική που θα αναπτυχθεί στην Εναρκτήρια Συνδιάσκεψη  όλα αυτά θα σαρωθούν, ώστε, αν μη τι άλλο, ο καθένας να αποκτήσει αίσθηση του μεγέθους του και αίσθηση των ευθυνών του και για το παρελθόν και για το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: