ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.11.08

Η ΥΓΕΙΑ ΝΟΣΕΙ …ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ «ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ»

Η πλήρης απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας , όπως έχει διαμορφωθεί εις βάρος των ασφαλισμένων και του λαού … έχει …ονοματεπώνυμο.


Εν μέσω οικονομικής κρίσης και μέτρων που λαμβάνονται από την κυβέρνηση για την αποτελματοποίηση … ως ευελπιστούν οι οικονομικοτεχνικοί τεχνοκράτες του Υπουργείου Οικονομίας….του οικονομικού γίγνεσθαι της χώρας, αλλά και του μέγα σκανδάλου Βατοπεδίου που ταλανίζει την κοινωνικοπολιτική ζωή της , η Υγεία


και οι ασφαλισμένοι, αποτελούν άλλο ένα «αγκάθι» στις καρέκλες των διαχειριστών της παρούσας εξουσίας αλλά και του καθ ύλην επικεφαλή του Υπουργείου Υγείας κυρίου Αβραμόπουλου.



Ο Υπουργός Υγείας κύριος Αβραμόπουλος με γνώμονα πολιτικής πάντα το προσωπικό του «φαίνεσθε» ,για άλλh μια φορά «στρίβει» «σφυρίζοντας αδιάφορα» και μεταθέτοντας κατά πάγια τακτική τις ευθύνες του.



Στην παρούσα φάση η τακτική Αβραμόπουλου επέλεξε τον Τσάρο της Οικονομίας κύριο Αλογοσκούφη για την μετάθεση των ευθηνών του, υπό την ασφαλή δικαιολογία ότι «το ταμείον είναι μείον».



Όμως αυτό εξορκίζει την Διοικητική ευθύνη του Υπουργού Υγείας;…… ή η οικονομική κατάσταση του Υπουργείου του και η μετάθεση της ευθύνης του καταμαρτυρά έμμεσα την μπαχαλοποίηση του ταμείου του Κράτους; και την καταβαράθρωση των τεχνοκρατικών ισχυρισμών και των «αριθμών» του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης Καραμανλή;



Αυτό και αν είναι «αντάρτικο»!!!!!


Δολιοφθορά Αβραμόπουλου στην ίδια την κυβέρνηση αλλά και στους ευαγγελισμούς Καραμανλή αποτελεί η μετάθεση των ευθυνών.


Αποποιήθηκε κάθε ευθύνης ο Υπουργός Υγείας και θέτει έτσι στο στόχαστρο της αρνητικής κριτικής την «επιβραβευμένη» ….. ως ισχυρίζονται…… οικονομική και διαχειριστική πολιτική της κυβέρνησης και του επικεφαλή αυτής κυρίου Καραμανλή.


Τους «έδωσε» κανονικά ο ΣΤΑΡ της κυβέρνησης προκειμένου το προφίλ του μείνει αλώβητο.


Η υγεία νοσεί βαριά …. Τα ευχολόγια δεν είναι δυνατόν να αρκούν μιας αναμονής όταν οι παθόντες πολίτες εν μέσω φτώχιας αντιμετωπίζουν και την αβεβαιότητα του πολυτιμότερου αγαθού …την υγεία τους.



Το παράδοξο είναι ότι τα αντάρτικα πλέον είναι ανεκτά από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Όχι λόγο της αδυναμίας εδρών του, αλλά της δεδομένης πλέον πενίας ,που έχει θέσει η οικονομική πολιτική του, τα ταμεία της χώρας, με αποτέλεσμα οι εσωτερικές φωνές στο κόμμα του να πληθαίνουν.

Ο

ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: