ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.11.08

Εξευτελισμός καλής θέλησης

Λίγες ώρες πριν την συνάντηση της προηγούμενης εβδομάδος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας με τον κατοχικό ηγέτη το είδαμε και αυτό. Βλήμα καλής θέλησης από τα κατεχόμενα έπληξε την ταράτσα κατοικίας στον Αγ.Δομέτιο η οποία βρίσκεται μόλις σε απόσταση 100 μέτρων από δημοτικό. Ευτυχώς η ιδιοκτήτρια απουσίαζε. Το βλήμα ήταν εκπαιδευτικό και προήλθε από άσκηση των δυνάμεων εισβολής που διεξάγετε στα κατεχόμενα. Έσπευσαν μετά οι αρμόδιοι να μας υποδείξουν πως απολογήθηκε ο μεμέτ και πως το θέμα θεωρείτε λήξαν μετά τις τυπικές καταγγελίες. Δεν είναι ο «σύντροφος» υπεύθυνος για το συμβάν αλλά ο κατοχικός στρατός οπότε δεν φέρει καμιάς ευθύνης. Πόσες άλλες αποδείξεις χρειαζόμαστε για να κατανοήσουμε πως ο κατοχικός ηγέτης μελλοντικός εκ περιτροπής πρόεδρος της Νήσου δεν έχει καμιά απολύτως επιρροή στην λήψη αποφάσεων..

Ο στρουθοκαμηλισμός μας δεν έχει όρια, φτάσαμε σε επίπεδα ¨εμπαιγμού και επιμένουμε να συζητάμε και να αμφισβητούμε τα αυτονόητα. Mέχρι και θέματα παραμονής τουρκικών εγγυήσεων αιωρουνται. Και έτσι για να μην ξεχνιόμαστε τι γίνετε με ένα οδόφραγμα εν ονόματι Λιμνίτης; Συμφωνήθηκε όπως προανήγγειλαν πριν το άνοιγμα της Λήδρας ότι θα ακολουθήσει και ο Λιμνίτης. Σαν συνέχιση της καλής θέλησης μας είπαν θα προχωρούσε το κατοχικό καθεστώς στην διάνοιξη του λίγο μετά την Λήδρας. Ακόμα καρτερούν, όπως καρτερούμε μέρα νύκτα εδώ και 34 χρόνια. Ακόμη και για αυτό καμιά ευθύνη από τον κατοχικό σύντροφο, ο στρατός κατοχής έφερε ενστάσεις μας είπαν. Τι έγινε με την βίαια διακοπή λειτουργίας το καλοκαίρι σε κατεχόμενη εκκλησία ; o κατοχικός στρατός πάλι. Μόλις προ λίγων ημερών ο μεμέτ κόρδωνε σε μηχανοκίνητο όχημα του τουρκικού κατοχικού στρατού που λάμβανε μέρος μπροστά από σωρεία ψευδοεπισήμων εξ Άγκυρας γιορτάζοντας το έγκλημα προς εμάς, την ανακύρηξη ψευδοκράτους στο βορρα. Τον εξανάγκασαν θα μας πουν.Τι γίνετε με την εξοχική κατοικία που κατέχει για να παραθερίζει στα σκλαβωμένα μας παράλια η οποία φέρει ΕλληνοΚυπριακό τίτλο ιδιοκτησίας; Τον εξανάγκασαν και για αυτό;-

Ας σοβαρευτούμε λιγάκι γιατί ο εξευτελισμός της νοημοσύνης μας δεν πρόκειται να φέρει καμιά ειρήνη και καμιά λύση. Πέραν των πράξεων του και των ασταμάτητων καθώς και συνεχιζόμενων δηλώσεων αυτού και των κηδεμόνων του διαχρονικά ( περί 2 κρατών, παρθενογενέσεων , παραμονή εποίκων-τουρκικών επεμβατικών δικαιωμάτων, νέων συνεταιρισμών και τα περί ειρηνευτικών επεμβάσεων του 1974), ο κατοχικός ηγέτης ούτε την δικιά του επανάσταση έκανε ούτε πράττει διαφορετικά από ότι θα έπραττε ο κάθε εντεταλμένος της Άγκυρας. Αυτό και αν είναι ανησυχητικό γιατί συχνά πυκνά ακούμε για πρόοδο. Η Πρόοδος πως προκύπτει; ο κατοχικός ηγέτης δεν άλλαξε ποτέ στάση και ήταν ξεκάθαρος από το πρώτο κιόλας ανακοινωθέν, τι έχει συμφωνηθεί; και γιατί υπάρχει εμπάργκο διαφώτισης;

Εξευτελιστικές υποχωρήσεις από πλευράς μας έγιναν, πολλές μάλιστα ( βλέπε εκ περιτροπής προεδρίες, έναρξη συνομιλιών με αποδοχή παραμονής 50 000 εποίκων και γενικά διαπραγματεύσεις με μη ξεκάθαρη βάση και χωρίς οριοθετημένες κόκκινες γραμμές ) και ερωτώ; τι άλλαξε από πλευράς των κατακτητών ; αυτό που άλλαξε ήταν το επίπεδο επιδιώξεων τους . Συνέχισαν απτόητοι τον μαξιμαλισμό των στόχων τους και εμείς στρουθοκαμηλίζοντας συνεχίζουμε ακάθεκτοι.. Προσπαθούν να μας επιβάλλουν eξίσωση του 18% με το 72% αναίρόντας την ύπαρξη κατοχής αρνούμενοι την εισβολή. Νομιμοποιούν την παραμονή των εποίκων ως Κύπριους και ρατσιστικά ζητούν την μη ισχύ της δημοκρατικής αρχής του <<ενός ανθρώπου για μια ψήφο.>>

Ας δεχθούμε για χάριν λόγου και μόνον πως φταιει ο κατοχικός στρατός και άλλες παρασκηνιακές δυνάμεις για την αδιάλλακτη και προσβλητική στάση του κατοχικού ηγέτη. Τελικά τι εξουσία έχει αυτός και ποιος μας εγγυείται πως θα καταφέρει να επιβληθεί σε όλους αυτούς τους παρασκηνιακούς, όταν μια απλή κίνηση δεν μπορεί κάνει χωρίς να τον μπλοκάρουν. Και εφόσον παραμείνει μερίδα όλων αυτών των παρασκηνιακών ποιος θα τους ελέγξει και αυτούς και εκείνους που θα είναι στην Άγκυρα ; Σαν ψευδοηγέτης δεν κατάφερε να σηκώσει κεφάλι ποτέ σε αυτούς τι μας κάνει να πιστεύουμε πως σαν πρόεδρος όλης της Κύπρου με εκτεθειμένο όλο τον Κυπριακό λαό θα τους σταματήσει ; Τι μας κάνει τόσο αφελής να θέλουμε να θέτουσε τον Κυπριακό λαό υπο την προστασία του :


Θησέας
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: