ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.8.09

Δυο εικόνες, λόγια περιττά..

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Τον παρατήρησα από την αρχή της διακυβέρνησης Καραμανλή. Φάτσα χαρακτηριστική, που σε καμία περίπτωση δε συνάδει με τη θέση του. Σωματοφύλακας Πρωθυπουργού είναι, για ταβερνιάρη ή μεγαλοπαράγοντα τον κάνεις. Τον είδα ένα βράδυ στο Central, στη πλατεία Κολωνακίου. Σημείωσα το βουλιμικό τρόπο που κοιτούσε κάθε θηλυκό που περνούσε.
Εκεί, κάποιος που δεν τον γνώριζε, άνετα τον περνούσε για νεόπλουτο νεοέλληνα με φαλάκρα, κοιλάρα και ύφος μπερμπάντη παντρεμένου.
Τον ξαναείδα σε μια ομιλία του Αφεντικού του. Καθόμουν πολύ κοντά στην εξέδρα. Εκείνος φλέρταρε ασύστολα με αντικειμενικά ωραίες καραμανλίτσες που καθόταν μπροστά-μπροστά για να χειροκροτήσουν τον ηγέτη τους. Το πεδίο του περιορισμένο. Αναρωτήθηκα τί θα μπορούσε να κάνει κάποιος βαλτός. Όχι εγώ. Τον συμπαθώ τον Πρόεδρο και κάθε κριτική μου είναι από αγάπη και ενδιαφέρον. Το επίθετό του, Σταϊκούρας. Συγγενής και συνονόματος με τον τότε στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού.
Τον παρατήρησα από την αρχή της διακυβέρνησης Καραμανλή.
Φάτσα χαρακτηριστική, που σε καμία περίπτωση δε συνάδει με τη θέση του.

Εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού
είναι, για γραφιά καταπιεσμένο από το αφεντικό του τον κάνεις. Τον είδα ένα μεσημέρι στο Da Capo, στη πλατεία Κολωνακίου. Σημείωσα ότι μέρα μεσημέρι, έπινε σαμπανιζέ κρασί σε λεπτό κολονάτο. Συνοδεύοταν από καλλονή και ήτο πιο διακριτικός στην έμπροσθεν γυναικεία πασαρέλα.
Αν στις κοινωνικές σχέσεις ισχύει το "δείξε μου το φίλο σου να σου ποιός είσαι", στις επαγγελματικές ισχύει σίγουρα το "δείξε μου το συνεργάτη σου να σου ποιός είσαι"..Στη δε πολιτική, η σημασία στη δύναμη της εικόνας είναι πρωταρχική, η επιρροή των αισθητικών επιλογών καταλυτική και η παρουσία των συνεργατών καθοριστική. Χαρακτηριστικά τα επιτυχημένα παραδείγματα των αντρών της προσωπικής φρουράς των πρώην πρωθυπουργών. Από το σήμερα, ξεχωρίζει σ΄αυτό το τομέα (αλλά και γενικότερα στην πολύ καλή οργάνωσή και επιλογή των συνεργατών της) η κ. Μπακογιάννη.
Εύλογα, θα αναρωτιόταν κάποιος.. "όταν επιλέγεις αυτόν για προστασία, πώς να σε εμπιστευτώ να προστατέψεις το κράτος;;"
Eύλογα, θα αναρωτιόταν κάποιος.. "όταν επιλέγεις αυτόν να σε εκπροσωπεί, πώς να σε εμπιστευτώ να εκπροσωπείς εμένα;;"

Δεν υπάρχουν σχόλια: