ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.8.09

ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ....




ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΧΡΟΝΟΣ

Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με....χωράφια! Κι όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Πριν περίπου 15 χρόνια η ευρύτερη περιοχή της λίμνης του Μαραθώνα είχε ξανακαει από φωτιά που είχε ξε-κινήσει πάλι από το Γραμματικό. Όπως λοιπόν βλέπετε από αυτή την αεροφωτογραφία όπου πέρασε η φωτιά η γη οργώθηκε και αναδασώθηκε!



Όχι από πεύκα φυσικά αλλά με ελιές και αμπέλια! Όποτε μην τρέφετε αυταπάτες. Το κλασικό σλόγκαν ''ότι δασός κάηκε θα ξαναγινεί δασός '' είναι απλά παρηγοριά στον άρρωστο. Η πραγματικότητα είναι άλλη. Ότι κάηκε θα γίνει χωράφι, οικόπεδο , βίλα .

Οι ντόπιοι που έτριβαν τα χέρια τους και ακόνιζαν τ΄ αλέτρια τους ήξεραν ότι αυτή η φωτιά είναι περισσότερα κτήματα.
Δείτε εδώ...
Μέσα σε δασική έκταση που έχει αρχίσει η φυσική αναδάσωση και 100 μέτρα από την λίμνη, εμφανίστηκε χωράφι με ελιές...


Σε όλη την περιοχή που γυρίσαμε η ίδια εικόνα....




Θέλετε και άλλες αλήθειες?
Διαβάστε και αυτό όπως ήρθε στα χέρια μου....
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ!
Η κυβέρνηση αντί ν ασχολείται με την επανόρθωση των συνεπειών της καταστροφικής πυρκαγιάς του 2007 στην Πάρνηθα ετοιμάζεται να φυτέψει στους πρόποδες της τσιμέντο της τάξης των 500.000 κυβικών μέτρων!
Με το ΠΔ 40707/2008 ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ 495.000 τ.μ. κοντά στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, εξαιρείται από καθεστώς προστασίας της Πάρνηθας και μετατρέπεται σε βιομηχανική επιχειρηματική περιοχή ΒΕΠΕ.
Εκτός τούτου εγκρίθηκε η οικοδόμηση τμήματος της έκτασης 216 στρεμμάτων από την ιδιωτική εταιρεία ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ-ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ Α.Ε για την δημιουργία << ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ >> όπου θ αναπτυχθούν εγκαταστάσεις 134 εταιρειών....
Ορίστε η περιοχή που θέλουν να το κάνουν...


Όπα η λίμνη στο βάθος...Ο Μαραθώνας...Χμμ τελικά ''αυτοί'' λειτουργούν βάση σχεδίου... Και εμείς κοιμόμαστε σε βαρύ λήθαργο....????









ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟΣ
πηγήpaysanias

Δεν υπάρχουν σχόλια: