ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.2.11

ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΑΛΛΕΙΟΥ

Το απόγευμα της Κυριακής δημοσιεύτηκε στο εκπαιδευτικό site esos.gr το ακόλουθο κείμενο :
Η άμεση απάντηση του διευθυντή του σχολείου μας ηταν η ακόλουθη : 

Η απάντηση της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας : 


Οι δικές μας θέσεις είναι οι εξής :

   Η αναγραφή ΑΝΑΚΡΙΒΩΝ άρθρων και πληροφοριών δεν αρμόζουν σε ιστοσελίδες που θέλουν να θεωρούνται σοβαρές και έγκυρες και θα ήταν καλύτερο να μην τις λαμβάνουμε σοβαρά υπ' όψην μας. Δημοσιεύοντας ένα κείμενο που αναφέρεται σε ένα από τα ιστορικότερα σχολεία της χώρας και προτείνει έμμεσα την παύση της λειτουργίας του ώς λύση. Προφανώς αυτό δεν θα προσφέρει στην κοινωνία τίποτα , το μόνο που θα δημιουργήσει θα είναι σύγχυση στις 422 οικογένειες και θα εμποδίσει τις μαθήτριες να συνεχίσουν να ωφελούνται από την παιδεία που προσφέρει το ΡΑΛΛΕΙΟ.

   Αψηφώντας όλες τις δυσμενείς κτηριακές καταστάσεις επί δεκάδες χρόνια , εμείς είμαστε αυτές που έχουν φέρει το σχολείο στην θέση που βρίσκεται τώρα. Εμείς και οι καθηγητές μας οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι όχι μόνο στο πως να κερδίσουν το μισθό τους αλλά και στο πως να σταθούν και να υπερασπίσουν το κύρος του σχολείου μας. 

Ως μαθήτριες της τρίτης Γυμνασίου  έχουμε ζήσει και έχουμε βιώσει πολλαπλά χτυπήματα ως προς αυτό το θέμα και σας διαβεβαιώνουμε ότι πρόκειται για έναν πολυετή πόλεμο του οποίου τις μάχες έχουμε κερδίσει αρκετές φορές.

Να ξέρουν ότι θα μας βρουν μπροστά τους στα ΑΝΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. 

Θα σταθούμε στο πλάι του σχολείου μας κάνοντας οτιδήποτε χρειάζεται, για να προασπίσουμε τα συμφέροντά του που είναι και συμφεροντά ΜΑΣ.

Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να χτυπούν ένα σχολείο τέτοιου κύρους, με τι συνείδηση το κάνετε αυτό;
·                     Τι συμφέροντα κρύβονται από πίσω;
·                     Με ποιο δικαίωμα βάζετε στο στόχο ένα σχολείο; 
·                     Γνωρίζετε πως η αντίδραση μας θα είναι πολλαπλή και μαζική;
Τα αποτελέσματα της αναδημοσίευσης αυτής θα είναι φανερα ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΜΕΣΑ από όλους τους φορείς του σχολείου μας, θα κινήσουμε ΓΗ και ΟΥΡΑΝΟ για την διασφάλιση της ύπαρξης του Σχολείου μας γιατί το ΑΓΑΠΑΜΕ και το ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.  

Δεν είμαστε παρά μόνο παιδιά που έχουν κάθε δικαίωμα στην εκπαίδευση που προσφέρει το σχολείο μας και ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ!


Ο λόγος μας τελειώνει εδώ, οι θέσεις μας έχουν ξεκαθαριστεί, τώρα περιμένουμε την απάντηση όλων αυτών που αμφισβητούν την δύναμη μας.

Μιλάμε έγκυρα, και όχι Ανώνυμα, δείχνοντας την τιμή μας, κάτι που προφανώς δεν κάνετε εσείς αγαπητοί συντάκτες της φερόμενης εκπαιδευτικής σελίδας. 

Τέλος καλούμε όλους τους αρμόδιους να δράσουν άμεσα ώστε να λυθεί το κτηριακό πρόβλημα της Ραλλείου και τους προειδοποιούμε ΟΤΙ ΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ.  

ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ!!!!



Διαχειρίστριες του Μαθητικού Blog της ΡαλλείουΓυδάκου Παναγιώτα Γ1
Ζαχαράκη Χριστίνα Γ1

Δεν υπάρχουν σχόλια: