ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.2.11

Κίνημα, για να πάρει ο λαός τις τύχες στα χέρια του! Να τους σταματήσουμε, πριν είναι πολύ αργά!


Δια χειρός Αλιθέρση

Εκτιμώ ότι ο καθένας  μας μπορεί να  καταλάβει  το πού πάμε σαν χώρα.  Από την  «κυβέρνηση» και τους επικυρίαρχους της Τρόικας  ούτε τα προσχήματα πλέον δεν κρατιούνται.
 Η προχθεσινή εμφάνιση των επικυρίαρχων, τάχα εν αγνοία της κυβέρνησης, συνιστά και  μια μορφή τεστ που μας  κάνουν, ψάχνοντας τα όρια μας ανάμεσα στην αντίδραση και την ανοχή.  Ψάχνουν να βρουν κατά πόσο ακόμα μπορούν να τραβήξουν το σχοινί και με ποιους ρυθμούς   μπορούν να μας  οδηγήσουν  στα όρια της απλής επιβίωσης(!), που είναι και ένας από τους τελικούς τους στόχους! Ψάχνουν να βρουν αν υπάρχουν  κάποια τελευταία ψήγματα ανοχής, αγανάκτησης, αντίδρασης, φιλότιμου, πατριωτισμού,  ή  μήπως  η «κυβερνησή μας» κατάφερε να τα μηδενίσει(!), οπότε ανοίγεται σ’ αυτούς διάπλατα ο δρόμος για την τελική επέλαση!
Είναι πολύ χαρακτηριστική η  διευκρίνιση που έγινε εκ μέρους τους, τεστάροντάς μας,  ότι δεν θα πουληθούν τα μνημεία!!! Και βέβαια αυτοί που απομυζούν τον πλούτο και μας εκμεταλλεύονται άγρια ούτε είχαν ούτε έχουν ηθικό πρόβλημα, για μας τους υπόλοιπους όμως είναι   ό,τι  πιο αισχρό, χυδαίο και προκλητικό θα  μπορούσαν να πουν οι άνθρωποι! Δηλαδή, με άλλα λόγια μας κάνουν και χάρη που δεν εκποιούν και αυτά! Έτσι και αλλιώς από την πλευρά της  «κυβερνησή μας» δεν έχουν κανένα πρόβλημα, γιατί το μόνο που ξέρει να λέει σ’ αυτούς είναι το “yes sir”. 
 Αυτή η  εμφάνιση των εκπροσώπων της Τρόικας απέδειξε ότι τα όρια της δουλικότητας της  «κυβέρνησης» του ΠΑΣΟΚ δεν…έχουν όρια! Επομένως για τους επικυρίαρχους, που δεν ήρθαν απρόσκλητοι,  είναι η πλέον κατάλληλη ευκαιρία για να μην αφήσουν τίποτα όρθιο σε όλους τους τομείς. Από την άλλη  έχουν τον αρχηγό της…νέας  Νέας   Δημοκρατίας  να σιγοντάρει, διεκδικώντας και αυτός ισχυρό μερίδιο δουλικότητας και όχι μόνο,   …επιπλήττοντας    την  κυβέρνηση που  αργεί να εκποιήσει, αντί πινακίου φακής, την δημόσια περιουσία και δεν παίρνει μέτρα για την τόνωση, όπως κομψά λέγεται  της… επιχειρηματικότητας! Και σε απλή μετάφραση, γιατί δεν δίνει και άλλα  δις ευρώ σε Αλαφούζους  Τραπεζίτες και Μπόμπολες!
Η κατόπιν εορτής, για τα μάτια,  απάντηση της «κυβέρνησης», ύστερα από δώδεκα ολόκληρες ώρες(!),  στο διαδικαστικό και μόνο κομμάτι της «τροϊκανής  εμφάνισης»,  δείχνει αφ’ ενός την απέλπιδα προσπάθεια τους να δικαιολογηθούν μπροστά στη λαϊκή κατακραυγή, η οποία είναι υπαρκτή και έντονη πλέον,  αφ’ ετέρου μην  απαντώντας επί της ουσίας επιβεβαιώνουν ότι είναι διαθέσιμοι να εκποιήσουν ό,τι έμεινε και δεν έμεινε από τα φιλέτα της δημόσιας περιουσίας!
Όσο για την απύθμενη υποκρισία, ότι η κυβέρνηση παίρνει εντολές μόνο από τον ελληνικό λαό, δεν μας είπαν αυτοί που κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό και του άρπαξαν την ψήφο, πότε ο ελληνικός λαός τους έδωσε τέτοια εντολή;  Και όχι μόνο αυτό! Ταυτόχρονα θέλουν να τον καταστήσουν συνένοχο σ’ αυτές   τους τις επιλογές, που μας γυρίζουν ολοταχώς στο Μεσαίωνα.
Και σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, με τους ρυθμούς που πάμε μέχρι να πάρουμε όλες τις δόσεις, να περιμένουμε ότι  σε λίγο σε ανάλογη συνέντευξη  θα ανακοινώσουν την αποφασή τους  να… πουλήσουν   και εμάς στα νέα σκλαβοπάζαρα για να δουλεύουμε για την αποπληρωμή του δανείου! Το οποίο δάνειο μπορεί   ήδη να  έχει καταλήξει στα θησαυροφυλάκια των Τραπεζιτών και των Μπομπολαίων  αλλά έχει χρεωθεί στο δικό μας…τεφτέρι!!!  
Το τι ζητούν  είναι ξεκάθαρο.  Ζητούν την εξυπηρέτηση με ακόμη πιο προκλητικό τρόπο των  συμφερόντων της άρχουσας τάξης   και έναν ελληνικό λαό σε κατάσταση ένδειας,  υποτελή, χωρίς  αξιώσεις,  που στην πορεία   θα έχει   ξεχάσει τη γλώσσα και την ιστορία του. Θέλουν  την πατρίδα μας  ένα   άψυχο «κρατικό κουφάρι», ανάλογο μ’ αυτά που αφήνουν οι ύαινες αφού, κατασπαράξουν τα  θυματά τους. Όσο για την επιτυχία αυτού του…εγχειρήματος, από ό,τι περίτρανα καθημερινά αποδεικνύεται,  βρέθηκαν  και τα κατάλληλα δουλικά και οι απαιτούμενοι Εφιάλτες  και μάλιστα σε αφθονία!!!    
Όμως το εγχείρημα τους θα έχει πιο  σίγουρα αποτελέσματα, αν καταφέρουν να μας αποδυναμώσουν οικονομικά και σαν άτομα, κάτι που επιχειρούν να πετύχουν από την πρώτη στιγμή, που ανοιχτά πλέον εκδήλωσαν εναντίον μας  την επίθεση! «Οικονομικά αδύναμος πολιτικά εύπλαστος» πιστεύουν!  Έχουν εμπειρία οι άνθρωποι σ’ αυτά και οι μεν και οι δε που κυβερνούν εδώ και τριάντα χρόνια! Και μέχρι στιγμής τους βγαίνει!  Με τα απάνθρωπα αυτά μέτρα ο έλληνας πολίτης αυτήν τη στιγμή τρώει από τις σάρκες του! Ότι με κόπο και αιματηρή οικονομία έφτιαξε τώρα είναι υποχρεωμένος να το ξοδέψει, με αποτέλεσμα, εάν τα σχεδιά τους ευοδωθούν, σε λίγο δεν θα έχει στον ήλιο μοίρα!
 Κάποιοι από εμάς,  ίσως να πιστεύουν ότι με την πάροδο της  κρίσης   θα  επιστρέψουμε στα πρότερα. Μέγα λάθος. Απλώς η κρίση  έδωσε το άλλοθι  στους «κυβερνητικούς Εφιάλτες» και τους επικυρίαρχους  ,  να πάρουν τα μέτρα που είχαν σχεδιασμένα  τουλάχιστο εδώ και είκοσι χρόνια. Εννοείται  και αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σ’ όλους μας,  ότι τα μέτρα είναι μόνιμου χαρακτήρα. Όσο για τα περί… ανταγωνιστικότητας  που συνεχώς επαναλαμβάνουν, ποτέ δεν λένε σε σχέση με ποιους θα γίνουμε ανταγωνιστικοί! Το εννοούν βέβαια!   Σε σχέση με εκείνους των οποίων οι μισθοί είναι 150 με 200 ευρώ το μήνα!!! Και φυσικά, όταν μιλούν για ανάπτυξη εννοούν τα αυξημένα  κέρδη των τραπεζιτών και των «Μπομπολαίων», τα  οποία,  ακόμη και μεσούσης της κρίσης καλά κρατούν!!!
Όμως αυτοί   που διαχειρίζονται τις τύχες μας  θέλουν να αγνοούν προκλητικά ότι  η δημόσια περιουσία ανήκει αποκλειστικά  και μόνο στον Ελληνικό Λαό και δεν έχει κανείς δικαίωμα να την…οδηγεί σε εκποίηση. Θέλουν  να αγνοούν ότι οι  πλουτοπαραγωγικές πηγές μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του ελληνικού λαού, στον οποίον και ανήκουν  εφ’ όσον αυτό μπει σαν στόχος. Ας καταλάβουν λοιπόν  ότι οι επιλογές στέρεψαν, ακόμη και για κάποιους που… κατέφευγαν στις «μέσες λύσεις». Το δίλημμα   που τίθεται πλέον αυτήν τη στιγμή σε όλους μας είναι ένα:  Ή σκύβουμε το κεφάλι, ραγιάδες στη δουλεψή τους ή αντιδρούμε δυναμικά, δημιουργώντας:

Κίνημα, για την διαφύλαξη της αξιοπρεπειάς μας!
Κίνημα, για τη σωτηρία της δημόσιας περιουσίας!
Κίνημα, για να ανοίξουμε δρόμους  στο μέλλον των παιδιών μας!
Κίνημα για να απαλλαγούμε από τα κάθε είδους δουλικά και τρωκτικά, που μας «κυβερνούν»
Κίνημα, για να πάρει ο λαός τις τύχες στα χέρια του!

Πάντως… αν κάποιοι εξακολουθούν να επιμένουν ότι μπορεί να είναι εφικτές και  οι «μέσες λύσεις», αργά ή γρήγορα  η ανάγκη θα είναι εκείνη που θα βγάλει και αυτούς  στους δρόμους! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: