ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.2.11

ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ?

ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ? ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ? ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ…ΧΙΛΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΡΕ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥ…ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…
Νόμο για την απαγόρευση της πώλησης δημόσιας γης θα φέρει εντός των επόμενων ημερών ο Πρωθυπουργός, όπως προανήγγειλε κατά την πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Δια Βίου Μάθησης και Σύνδεσης με την Απασχόληση.
Όπως ανέφερε, θα ζητήσει από όλα τα κόμματα μέσα από διάλογο να συμφωνήσουν σε αυτήν τη νομοθετική ρύθμιση. Συμπλήρωσε ότι αργότερα, με την αναθεώρηση του Συντάγματος θα συμπεριληφθεί και στο Σύνταγμα και ότι θα δίνεται το δικαίωμα μόνο στη Βουλή να αποφασίζει τη μεταβίβαση μικρής έκτασης γης.
================
Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Βασικά το ερώτημα είναι αν ο ίδιος πιστεύει ότι μας μας πείθει. Παρακαλουθώντας τον  θεωρώ πολυ πιθανό ότι  τον παραμυθιάζουν ότι μας πείθει. Το γεγονός ότι  σε κάθε μαλακία “δεσμεύεται”   και “ανακοινώνει” παραμύθια,  σημαίνει ότι το πράγμα δουλεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: