ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.7.11

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ...ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!!! ..



ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ..ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΒLOGS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑ ......

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ  ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΩΝ "ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ' ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟ ΛΗΜΕΡΙ..... ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ "ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ" ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΠΡΟΣ  ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΠΙΜΗΚΥΝΟΥΜΕ" ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ!!!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ "ΜΠΑΙΝΕΤΕ" ΣΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΕΧΟΣΑΣΤΕ , ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!! 
ΠΗΓΗ

ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ!! ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hey guys,

Would you like to watch Spy Kids 4: All the Time in the World? It is not released yet but you can watch it online already!

Click here to [url=http://watch-spykids4allthetimeintheworld-online.com/]watch Spy Kids 4 online[/url]

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/MYC-aNRQxns