ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.7.11

Σε ένα δρόμο που δεν έχει επιστροφή..

Στην αδυσώπητη περιοχή της αλήθειας, μετά την πρώτη αναδιάρθρωση χρέους σε κράτος της ευρωζώνης μπαίνει η χώρα,ξεχνώντας το ψεύτικο κλίμα ευφορίας των προηγουμένων ημερών που καλλιέργησε η προπαγάνδα του καθεστώτος.Η πραγματική χρεοκοπία που στήθηκε κατά των πολιτών δυστυχώς είναι εδώ..
Απο σήμερα κιόλας αρχίζουν τα πρώτα βήματα πάνω στην κινούμενη άμμο της ελεγχόμενης χρεοκοπίας,καθώς οι οίκοι αξιολόγησης άρχισαν ήδη απο το πρωί της Δευτέρας να υποβαθμίζουν την οικονομία της χώρας και επίσημα σε καθεστώς περιορισμένης χρεοκοπίας, με τις ανάλογες αναμενόμενες αντιδράσεις από τους τοκογλύφους..

Η διεθνής επιτήρηση -κατοχή της χώρας -έχει ήδη ξεκινήσει και χαρακτηριστικές ήσαν οι δηλώσεις, στην κυριακάτικη γερμανική εφημερίδα «Βελτ αμ Ζόνταγκ», του μέλους του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ Μπίνι Σμάγκι, σύμφωνα με τις οποίες όχι μόνο η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους πρέπει να παραμείνει μια εξαίρεση, αλλά και «δεν θα πρέπει να ενεργούμε κατά τρόπο που η συμφωνία αυτή για την Ελλάδα να παρουσιάζεται ως δώρο».

Ο Σμάγκι αποκάλυψε επίσης αυτό που όχι μόνο δεν αποκαλύπτεται, αλλά αντιθέτως διαψεύδεται από την κυβέρνηση, που αυτές τις μέρες επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα.

Όπως είπε, «η Συμφωνία της Συνόδου Κορυφής για το ευρώ προβλέπει επίσης μια ενίσχυση του Συμφώνου Σταθερότητας», κάτι που «πολλοί δείχνουν να το έχουν αγνοήσει».

Το αβάσταχτο ξεπούλημα της ζωής των πολιτών με τις λεγόμενες μεταρρυθμίσεις, την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, τη συλλογή των φόρων απο αυτούς που πλέον φτωχοποιούνται ραγδαία και η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας δηλαδή της ιδιοκτησίας των πολιτών που ποτέ δεν ρωτήθηκαν για τίποτε με τη μορφή των  αποκρατικοποιήσεων, αποτελούν το μεγάλο δοσιλογικό στοίχημα της κυβέρνησης, που ήδη έχει καθυστερήσει σχεδόν δύο χρόνια,εκτός βέβαια απο τις επώδυνες συνέπειες για μισθωτούς και συνταξιούχους που θα κορυφωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα..

Αν μέσα στους προσεχείς δύο μήνες -διαμηνύουν τα πραγματικά αφεντικά της χώρας -δεν υπάρξουν σοβαρές πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση, τότε όχι μόνο θα υπάρξουν αρνητικά αποτελέσματα κατά τους ελέγχους του Σεπτεμβρίου, αλλά και θα αποδειχθεί πως η εκ μέρους της κυβέρνησης αποδοχή των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της προηγούμενης Πέμπτης, αποτελεί απλή μετάθεση βαρών στις επόμενες κυβερνήσεις..


Το μόνο βέβαιο είναι, καθώς η πειραματική συνταγή αποτελεί τον κορμό της πολιτικοοικονομικής σκέψης των τραπεζιτών και των μεγάλων εμποροβιομήχανων που ακόμα εξουσιάζουν τη χώρα και την Ε.Ε. ότι σε θυσίες θα συνεχίσουν να υποβάλλονται μόνο οι μη έχοντες, με αποτέλεσμα να βαθαίνει η ύφεση, να αυξάνει η ανεργία και η χώρα να μην αναπτύσσεται και να συνεχίζει να αποτελεί την μπαρουταποθήκη της Ευρώπης.

Για την κυβέρνηση, η περίοδος της εικονικής πραγματικότητας των ελεγχόμενων ΜΜΕ και των ωραίων λόγων τελείωσε. Η χώρα βρίσκεται υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο δηλαδή υπο επίσημη ξένη κατοχή και αυτό είναι ένα πρόβλημα που δεν λύνεται με περικοπές μισθών και συντάξεων.

Η πορεία της χώρας είναι δεδομένο ότι θα καθοριστεί απο τη στάση των πολιτών της.

Μετά την προσωρινή παρένθεση που επιβάλουν οι καλοκαιρινές κλιματολογικές συνθήκες της χώρας και η ψυχική εξουθένωση απο την ανεργία,τις άγριες περικοπές στο εισόδημα,τα λουκέτα,τις καθημερινές αυτοκτονίες για χρέη και το σύνολο της ληστρικής επιδρομής του κράτους με την αβάσταχτη φορολογία και των μεγαλεμπόρων με τις συνεχείς προκλητικές ανατιμήσεις και την ακρίβεια,όλοι θα προσγειωθούν -εκ των πραγμάτων -στη σκληρή πραγματικότητα..

Και τότε θα λάβουν τις θεμελιώδεις αποφάσεις που χρειάζονται.Θέλουν -δεν θέλουν..

Με βάση την αγωνιστική εμπειρία των τελευταίων τριών μηνών και τις εκρηκτικές συνθήκες μέσα σε μια κοινωνία που κυριολεκτικά βράζει,οι αποφάσεις αυτές θα είναι καθοριστικές για την πορεία του τόπου..

Και τότε όλα θα έχουν αλλάξει για τις ζωές μας και για το καθεστώς και μάλιστα οριστικά, σε ένα δρόμο που δεν έχει επιστροφή..


stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια: