ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.2.12

Όχι ένας, αλλά 300 οι αδιάβαστοι…

Όχι ένας, αλλά 300 οι αδιάβαστοι…
«Πρόκειται για ένα τούβλο 700 σελίδων που διανεμήθηκε στις 2μισι τη νύχτα. Κοροϊδευόμαστε; Ποιος από μας πρόλαβε να το διαβάσει;»
Τα λόγια αυτά ανήκουν σε ένα από τους βουλευτές που αυτή τη στιγμή συζητούν στη Βουλή το νέο μνημόνιο. Ωστόσο– με μικρές παραλλαγές- ακούστηκαν από πολλούς ακόμα, από διάφορες πτέρυγες της Βουλής.

Μετά το πάθημα του «αδιάβαστου» Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με απόλυτη ειλικρίνεια ο ανεξάρτητος Βαγγέλης Παπαχρήστος παραδέχθηκε ότι του ήταν αδύνατο να έχει διαβάσει το κείμενο και ζήτησε περισσότερο χρόνο πριν κληθεί να ψηφίσει, «αλλιώς πλέον οι αδιάβαστοι μαθητές στο σχολείο θα αποκαλούνται βουλευτές…»

«Πριν μέρες, το πανελλήνιο λοιδόρησε αυτόν που είπε δεν έχω διαβάσει. Σήμερα πόσοι από αυτούς που συζητούν και ψηφίζουν έχουν διαβάσει;» σχολίασε καυστικά και ο Δ. Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ και έστρεψε τα βέλη του στην κυβέρνηση και τους πολιτικούς αρχηγούς, υποστηρίζοντας ότι «κλεισμένοι στο Μαξίμου παίζουν μπιρίμπα τόσες μέρες κι είχαν περιθώριο να το διαβάσουν, αλλά εμάς δε μας δίνουν περιθώριο».

Στο ίδιο κλίμα και ο Π. Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, επικαλέστηκε τη μαρτυρία των φυλάκων της Βουλής ότι προσήλθε να παραλάβει το μνημόνιο μέσα στα άγρια μεσάνυχτα.

«Και την καλύτερη θέληση να είχα, πώς θα κατάφερνα να το έχω διαβάσει αυτό το έκτρωμα; Ποιος εδώ μέσα το ‘χει διαβάσει; Κοροϊδευόμαστε και κοροϊδεύουμε το λαό;» διερωτήθηκε δηκτικά…

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: