ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.2.12

Στο Σταυροδρόμι της Αρετής και της κακίας!


Λουκάς Παπαδήμος: «Με τη υπογραφή της συμφωνίας θα μειώσουμε το χρέος κατά περίπου δισεκατομμύρια ευρώ» !!!

Συγνώμη μήπως λείπει κάτι στη δραματική διατύπωση του δοτού Πρωθυπουργού στην ολοήμερη θεατρική παράσταση του υπουργικού συμβουλίου της 10ης Φεβρουαρίου 2012;
Μήπως λείπει η ουσιαστική ενημέρωση για το ύψος του ποσού , που υποτίθεται ότι θα «κερδίσει» η χώρα από το περιβόητο πλέον «κούρεμα» ;

Αν δεν ήμουν ένας υποψιασμένος πολίτης αυτής της ευρωπαϊκής εσχατιάς, που επιλέχθηκε για άλλη μία φορά από το «πεπρωμένο» της να ανοίξει μονοπάτι σε απάτητα εδάφη εξέλιξης της ανθρωπότητας, θα μπορούσα να αποδώσω την παράλειψη σε στιγμιαία σύγχυση .!
Αλλά μπα, ο ψυχρός τεχνοκράτης Σωτήρας, που μας φορέθηκε από το καταρρέον αντιλαϊκό και άδικο σύστημα των μονοπωλιακών συμφερόντων των δικτατόρων του διεθνιστικού χρήματος, με τους δεκάδες συμβούλους - κηφήνες, δεν μπορεί να έκανε , ούτε να αφέθηκε από την «αυλή» του να κάνει, μία τέτοια ασυνείδητη παράλειψη.
Η «παράλειψη» αυτή είναι σκόπιμη και σημαίνει κατά την ταπεινή μου εκτίμηση κάποια σημαντικά πράγματα, που καλό είναι να τα χωνέψουμε:

Α. Το σύστημα και οι ηγετικοί του παράγοντες, εκλεγμένοι και μη , μας υποτιμούν. Δεν μας θεωρούν ικανούς να αντιληφθούμε καν το πότε κάποιος μας κοροϊδεύει , μπροστά στα μάτια μας, ακόμη και όταν μιλά σε υπουργικό Συμβούλιο και ουσιαστικά απευθύνει ένα ακόμη τρομολαγνικό διάγγελμα, μέσω των απόλυτα συντονισμένων σε στόχους ΜΜΕ, κανένα των οποίων δεν σχολίασε , έστω ελάχιστα, την προκλητική αυτή παράλειψη. Μας θεωρεί ένα ακροατήριο, που ανέχεται καθέναν μεγαλόσχημο, που του φτύνει στα μούτρα ψεύδη , που μιλά σαν δικολάβος τη γνωστή ξύλινη και κενή ουσίας γλώσσα των πολιτικάντηδων , αυτή που όταν την ακούει κάθε πολίτης, που σέβεται τον εαυτό του, γυρίζει αλλού το κεφάλι, με εκνευρισμό και απέχθεια.
Αν όμως κάτι πρέπει να απαιτούμε ανυποχώρητα από την όποια ηγεσία της χώρας , ως μία κατάκτηση του πολιτικού βίου μετά την κατάρρευσή του, είναι τουλάχιστον ειλικρινή και ορθή ενημέρωση. Αυτή είναι η αναγκαία βάση ενός πολιτεύματος, που διατείνεται ότι θέλει να ονομάζεται «Δημοκρατικό», ώστε να μπορεί ο λαός να παίρνει μετά τις συνειδητές αποφάσεις του. Το ψέμα, με όποια του μορφή, είτε ευθέως είτε με απόκρυψη της αλήθειας και μάλιστα με τέτοιο κραυγαλέο τρόπο, συνιστά μέσο παραπλάνησης του λαού, ποδηγέτησης και χειραγώγησής του.
Κύριε Πρωθυπουργέ, εκτός από φερτός και μηδέποτε εκλεγείς, ξένο σώμα μεταξύ Ελλήνων, είστε ένας ψεύτης δημαγωγός, όργανο αντεθνικών συμφερόντων και δεν αξίζετε της ηγεσίας της πατρίδας μας.

Β.  Επί της ουσίας η αποφυγή αναφοράς συγκεκριμένων μεγεθών, του προσδοκωμένου οφέλους από τις θυσίες του λαού - με λίγα λόγια του τι θα κερδίσουμε από την αντικατάσταση των παλαιών δανείων με νέα δάνεια , με σαφώς δυσμενέστερους όρους - μόνο μία εξήγηση έχει. Δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτε.
Έτσι η τόσο γελοία κατά την άποψή μου σιωπή του Πρωθυπουργού , στο τόσο κρίσιμο ζήτημα, που δίνει την απάντηση στο αν αξίζει να καταστραφεί μία χώρα και ο Λαός της, καθίσταται πολύ εύγλωττη . Δεν θα κερδίσουμε τίποτε αξιόλογο, που να αξίζει τις θυσίες μας και γι' αυτό ο Πρωθυπουργός δεν ήθελε καν να ακουστεί και να δεσμευτεί για τα μεγέθη αυτά, την ώρα, που τον τραβούν οι κάμερες!!!
Άκου «θα μειώσουμε το χρέος κατά περίπου δισεκατομμύρια ευρώ»!!!

Τα οφέλη της δήθεν αποφυγής πτώχευσης, προσωρινά πάντα, είναι ανύπαρκτα , δεν βγάζουν τη χώρα από τον κίνδυνο, αλλά αντίθετα μας βάζουν ακόμη πιο μέσα σ' αυτόν.
Για όσους γνωρίζουν να διαβάζουν πίσω από τις λέξεις, η απάντηση, που κανείς πολιτικός δεν μπορεί να ξεστομίσει, αλλά και κανείς επισήμως δεν ρωτά, δόθηκε.
Η προτεινόμενη διακαώς λύση, δεν έχει στόχο να απαλλάξει την Ελλάδα των κινδύνων, αλλά να ελαφρύνει τους κινδύνους των «δανειστών» μας και να μας καθυποτάξει για δεκαετίες στον απόλυτο έλεγχό τους.

Όσοι συναινούν και πλειοδοτούν των μέτρων, που δεν διάβασαν , γιατί «εργάζονται» τα έργα της συμφοράς, να γνωρίζουν ότι η Δικαιοσύνη είναι Θείος Νόμος, που εφαρμόζεται με δράση των ανθρώπων, που αποκτούν συνείδηση.
Αυτήν που το σύστημα Άρνησης, που υπηρετούν, με τόσο πάθος πολεμά, ευελπιστώντας να εθίσει ένα λαό , μία ανθρωπότητα στη λήθη, στην παθητικότητα και ασυνειδησία, στους τεχνητούς παραδείσους που απεργάζεται , για όσους σκύψουν το κεφάλι και συναινέσουν με ένα μεγάλο ΝΑΙ, αν και απαγγέλλουν ποίηση Μεγάλων Αρνητών!
Για να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των συνειδήσεων , του πεδίου εκείνου, όπου όπως στα μαρμαρένια αλώνια, διενεργείται αιώνια ο μεγάλος αγώνας Καλού και κακού.


Πόσο λάθος κάνουν οι προσκυνημένοι!

Κύριοι Βουλευτές! Η ψήφος σας  για το αν θα αποδεχθείτε τους εκβιασμούς των δυνάμεων της διάλυσης, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις ενός ευρύτερου αγώνα, σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως ένα ΟΧΙ καθόρισε μία μεγάλη σύγκρουση δυνάμεων 72 χρόνια πριν . Όπως ένα ΝΑΙ λίγων Φιλικών εξασφάλισε τη Λευτεριά, που σημαδεύει τις υπάρξεις μας ως Ελλήνων, χιλιάδες χρόνια μέχρι σήμερα.
Γι' αυτό μην βιάσετε την απάντησή σας, πριν αυτή είναι προϊόν πάνω απ' όλα Ελεύθερης και Συνειδητής επιλογής.
Αξίζει στο σταυροδρόμι που όλοι μας βρισκόμαστε, να οδηγήσετε το Λαό μας στο μονοπάτι της Αρετής, όσο δύσβατο κι αν φαίνεται. Όσες θυσίες κι αν μας υπόσχεται!

Κυριάκος Κόκκινος
Δικηγόρος -Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων

Δεν υπάρχουν σχόλια: