ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.2.12

Καληνύχτα ΕΛΛΑΔΑ Συμφώνησαν,διαφώνησαν ...και πήγαν για ύπνο !

Σιγά , οι πολιτικοί μας αρχηγοί κοιμούνται !!!
Με το καθιερωμένο Show του μέγα showman της πολιτικής Γ Καρατζαφέρη ....ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα και ένα ακόμα πολιτικό θρίλερ ...με γνωστό τέλος ! ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ !

Οι πολιτικοί αρχηγοί στην σύσκεψη με τον  πρωθυπουργό διαφώνησαν αν πρέπει να κοπούν μόνο οι επικουρικές συντάξεις ή και οι κύριες ! Αγνοώντας βέβαια οτι τα μέτρα που συμφωνούν μας γυρίζουν χρόνια πίσω ...και επιβάλουν ανεξέλεγκτη φτώχεια και πείνα στον  Ελληνικό Λαό
Συγκεκριμένα ..ο Καρατζαφέρης εξήλθε δηλώντας τα γνωστά, οτι είπε όχι στο θέμα των συντάξεων και ζήτησε εγγυήσεις για το σύννομο ..των μέτρων  από το ελεγκτικό συνέδριο και την ΤτΕ ! Αλλά δεν εξήγησε γιατί ενώ διαφωνούσε έμενε στην σύσκεψη ....Ειπε για συμπαράσταση στον Σαμαρά . Ο Σαμαράς είπε οτι και αυτός διαφωνεί για τις επικουρικές ... Ο δε Παπανδρέου δεν μίλησε αλλά μέσω κύκλων του φέρεται να επέμενε στην τακτική του τέως ασφαλιστικού πανελίστα των πρωινάδικων υπουργού τώρα Εργασίας Κουτρουμάνη, ότι αν δεν συμφωνήσουμε στις επικουρικές, τότε θα περικοπούν και οι κύριες συντάξεις ... Αρα τορπιλίζεται την συμφωνία αν δεν συμφωνήσετε
Και ενώ όλοι από τα ΜΜΕ στην αρχή ...ανέφεραν οτι μπορεί να συνεχιστεί η σύσκεψη ...τελικά πήγαν στα σπίτια τους ... Ο Παπαδήμος έμεινε στο μέγαρο Μαξίμου που κατέφθαναν και οι τροικανοί για τις τελευταίες πινελιές ...στον νέο μνημόνιο !
Έτσι σήμερα δεν έχουμε παρά να περιμένουμε κολοτούμπες ...και υπογραφή της μνημονικής ταφής του ελληνικού λαού
Καληνυχτα Ελλάδαααααααααααααααα 

papatzides

Δεν υπάρχουν σχόλια: