ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.2.12

ΩΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ....ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ..... ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ... ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ ,,ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΝΝΑ!!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν ήμουν ποτέ απελπισμένος!! Ποτέ δεν ήμουν μισθωτός και φυσικά δεν είμαι και συνταξιούχος αφού η ηλικία μου είναι 36 χρόνων.
Όλοι οι Έλληνες βιώνουμε την απόλυτη κοροιδία από τους αληταράδες της Αθήνας που στρογγυλοκάθονται στα έδρανα της βουλής καλοπληρωμένοι από εμάς! αλλά και τον εξευτελισμό μας  από τους εκβιασμούς της Γερμανίας!....
Είμαι έλευθερος επαγγελματίας από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να φέρνω την κουραμάνα στο σπίτι μου , ξέρω να αγωνίζομαι , ξέρω τι θα πει ζωή και τι θα πει θάνατος!
Η ύφεση χτύπησε και εμένα ! Ποτέ δεν χρωστούσα ποτέ δεν σφραγίστηκε μια επιταγή μου ποτέ δεν απασχόλησα τις αρχές πάντα πλήρωνα τις εργοδοτικές και ασφαλιστικές  εισφορές μου ΣΗΜΕΡΑ έβαλα λουκέτο στα δύο μου καταστήματα και φυσικά δεν δήλωσα πτώχευση... Έβαλα λουκέτο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ !! τόσο στο κράτος όσο και στους προμηθευτές μου!! 
Σκέφτηκα με την γυναίκα μου να πάμε εξωτερικό ,,το είχα αποφασίσει ..... σήμερα άλλαξα απόφαση!! 
 Θα μείνω αλλά θα γίνω ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ!! Θα σηκώσω μπαϊράκι όπως έλεγε και ο πατέρας μου! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ..ΘΑ Μ ΕΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ...ΜΟΝΟΣ... 
ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ!!

Θα δουλέψω όπου βρω θα υπομείνω έγω και η γυνάικα μου την πείνα αλλά δεν θα επιτρέψω να πεινάσει το παιδί μου!! 
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ .. τόσον καιρό ψηφίζατε την εξαθλίωση των ελλήνων διαλαλώντας κάθε φορά ότι ΣΩΖΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .... εσείς πλέον δεν έχετε καμία σχέση με την Ελλάδα και τους έλληνες!
ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΕΣ  ΓΙΑ ΕΣΑΣ!! αποκοπήκατε από τον λαό που σας εμπιστεύθηκε! Ισχυρίζεστε ότι μας σώνετε και μας εξαθλιώνετε μας οδηγείτε σε απόλυτη πενία!! ακόμα και τα σπίτια των προγονικών μας που είναι ξεχρέωτα ... "παίζεται" αν θα μείνουν στα χέρια μας!
ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΦΕΣΩΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΤΣΙ...ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΙΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΧΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ 
Πέρασαν τρις ευρώ από τα ευρωπαϊκα πακέτα στήριξης της χώρας και όμως καταφέρατε να  την διαλύσετε!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ...ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ  ΟΛΟΙ  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ..ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΥ................ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΩ!!

ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ!! ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ ΜΟΥ!!! 
ΘΕΛΕΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟ! ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ!..ΧΡΕΩΣΤΕ ΜΕ ΦΕΣΩΣΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΜΙΑ !!
ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: