ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.2.12

ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΣΤΟΥΣ Β(Ο)ΥΛΕΥΤΕΣ

Ε.Μ.Α.(ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ)- ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ,ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ,ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ,ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ,Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ , ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Η ΑΝ ΕΜΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ .
ΟΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ  ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 6.30 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Ε.Μ.Α.
ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: