ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.5.12

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ»

Προς συνάνθρωπο Έλληνα,
Σου στέλνω αυτό το διαδικτυακό γράμμα για να σου θυμίσω κάποια πράγματα που σε αφορούν. Αφορούν εσένα. Αφορούν τα παιδιά σου. Αφορούν τους αγαπημένους σου, την Ελλάδα και όλους μας.
Αδερφέ μου Έλληνα δες εκεί έξω. Δεν την κοινωνία. Κάτι δεν πάει καλά και το ξέρεις. Θολή και αλλοιωμένη η εικόνα της κοινωνίας, η εικόνα της Ελλάδας μας. Αν σε ρωτήσω γιατί, ίσως μου απαντήσεις πως "φταίνε οι πολιτικοί που τα φάγανε. Είναι προδότες". Ίσως μου απαντήσεις "φταίμε όλοι και τώρα πληρώνουμε τα λάθη μας".

Φίλε μου Έλληνα έχεις δίκιο. Φταίνε αυτοί που αποδείχτηκαν ανάξιοι ηγέτες δίχως ηθικές αναστολές. Αλλά φταίμε και εμείς που τους συντηρούσαμε με τη ψήφο μας είτε από προσωπικά "πιστεύω", είτε από συμφέρον. Αν όμως πρέπει να μοιράσουμε το φταίξιμο μεταξύ αυτών και εμάς, τότε αυτοί παίρνουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Ξέρεις γιατί; Γιατί αυτοί ξεκίνησαν και καθιέρωσαν το πελατειακό κράτος μας. Αυτοί ξεκίνησαν, καθιέρωσαν και προώθησαν από γενιά σε γενιά το "βόλεμα", το "λάδωμα", το "μάσημα" και την έλλειψη βασικών ηθικών κανόνων. Τώρα όμως καλούμαστε να διορθώσουμε και εμείς το δικό μας λάθος.
Συνάνθρωπε Έλληνα ξέρεις ποια είναι τα αποτελέσματα αυτών των λαθών; Είμαι σίγουρος πως ξέρεις. Είναι η σημερινή κατάσταση. Για δες λίγο το παρελθόν. Το 1974 έχουμε τη μεγάλη νίκη της Δημοκρατίας. Τι έγινε όμως μέσα σε αυτές τις δεκαετίες της Δημοκρατίας στην Ελλάδα; Θα σου θυμίσω με λίγα λόγια. Με την άδεια μας, κυβερνηθήκαμε από τα 2 μεγάλα κόμματα. Και ποια τα αποτελέσματα; Θα σου θυμίσω πάλι με λίγα λόγια. Ψευτοανάπτυξη, δάνεια, συσσώρευση χρέους, ψέμα και πελατειακό κράτος. Τα 2 κόμματα που φάνταζαν διαφορετικά, τελικά δεν ήταν και τόσο αφού δρούσαν με παρόμοιο τρόπο που μας οδήγησαν στο σημερινό αποτέλεσμα. 
Και σε ρωτάω φίλε μου Έλληνα. Άξιζε που τους ψηφίσαμε τόσες φορές; Είτε εμείς είτε οι προηγούμενες γενιές. Τα μεγάλα δάνεια κατέληξαν περισσότερο χρέος παρά ανάπτυξη. Αν είχαν χρησιμοποιηθεί για ανάπτυξη της Ελλάδας και όχι περισσότερο για φαγοπότια (βλέπε Άκη που δεν είναι ο μόνος), τώρα δεν θα είχαμε χρέος - όχι μεγάλο τουλάχιστον και δεν θα ήμασταν στη σημερινή κατάσταση. Το ψέμα που έταζε λαγούς με πετραχήλια άξιζε; Όχι γιατί συντηρούσε το σάπιο κράτος του συμφέροντος και οδηγούσε σταθερά στη σημερινή κατάσταση. Το "βόλεμα" και το "λάδωμα" του πελατειακού κράτους άξιζε; Όχι γιατί κοίτα πως τελικά ισοπεδώθηκαν όλα και πως απολύονται όλο και περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι πολλοί εκ των οποίων ήταν οι λεγόμενοι "βολεμένοι". Μαζί τους βέβαια, και ας μην φταίνε, απολύονται και αυτοί που βρίσκονταν στο δημόσιο και είχαν τα προσόντα και την όρεξη να δουλέψουν. Πάντα κοντά στα ξέρα καίγονται και τα χλωρά. Για να μην μιλήσουμε βέβαια για άλλες "εγκληματικές" ενέργειες των κυβερνόντων τις τελευταίες δεκαετίες σε θέματα γεωστρατηγικά όπως η κήρυξη ΑΟΖ και εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου. 
Ας αφήσουμε όμως για μια στιγμή το σύγχρονο παρελθόν της Ελλάδας. Όπως είπαμε, το σύγχρονο παρελθόν της Ελλάδας με ένα πελατειακό κράτος μίζας, συμφερόντων, ψέματος και εξυπηρέτησης του διεθνούς κεφαλαίου, μας οδηγούσε αναπόφευκτα στη σημερινή κατάσταση. Ποια είναι όμως αυτό που λέμε σημερινή κατάσταση; Είναι το μνημόνιο και η εξαθλίωση. Είναι η αυξανόμενη ανεργία, οι αυξανόμενες αυτοκτονίες, η απελπισία, το κλείσιμο επιχειρήσεων, η διάλυση οικογενειών, οι αδιανόητοι φόροι που δεν τελειώνουν και οι κούφιες υποσχέσεις. Στο όνομα της "εξόδου από την κρίση". Ποιος όμως δημιούργησε αυτή την κρίση; Το είπαμε ήδη αν και είναι κάτι παραπάνω. Γιατί όπως καταλαβαίνεις το διεθνές κεφάλαιο είναι αδίστακτο. Δεν έφτασε σε τέτοια θέση με το σταυρό στο χέρι. 
Το κράτος έχει στη διάθεση τους καλύτερους οικονομολόγους. Μπορεί να έχει στη διάθεση του τα καλύτερα κεφάλια σε κάθε τομέα. Γιατί αποτυγχάνουν όλοι τους να ελέγξουνε την "κρίση"; Και γιατί τα μεγάλα κεφάλια ακολουθούν μεθόδους που εκ των πραγμάτων και εκ λογικής δεν αποδίδουν και ούτε πρόκειται να αποδώσουν όπως υπερβολική φορολογία που κόβει την ανάπτυξη; Γιατί ενώ δοκίμασαν αυτές τις μεθόδους και η ύφεση έγινε πολύ μεγαλύτερη, συνεχίζουν στο ίδιο μονοπάτι ακόμα πιο δυνατά; Γιατί ενώ η οικονομική επιστήμη, η ιστορία (Αργεντινή - ΔΝΤ) και η λογική δείχνουν ότι είμαστε στο λάθος δρόμο, αυτοί συνεχίζουν ακόμα; 
Κάτι δεν κολλάει. Έτσι δεν είναι; Στόχος είναι να πάρουνε και την υπόλοιπη Ελλάδα σε τιμή χώμα. Το χρέος φούσκωσε από τα δάνεια. Το κούρεμα το οποίο πλάσαραν ως νίκη και σωτηρία, αναιρείται από τα τοκογλυφικά δάνεια που πήραμε και θα πάρουμε. Οι επαναστατικές μέθοδοι ανάκαμψης που εφαρμόζουν με καταπάτηση της υγείας, σύνταξης, μισθών, εργασιακών δικαιωμάτων στο όνομα της "ανταγωνιστικότητας" και της "σωτηρίας" δείχνουν την αποτυχία τους μέσα από την κοινωνία και τα άψυχα νούμερα. Για δες πως προσπαθούν να υποδουλώσουν και να κάνουν κτήμα τους την πολύ δυνατή από άποψη γεωστρατηγική, εμπορική, τουριστική, ορυκτού πλούτου, Ελλάδα. 
Υποτίθεται πως είμαστε στο μνημόνιο για να μην χρεοκοπήσουμε επίσημα. Τι μας εμποδίζει όμως από το να χρεοκοπήσουμε τελικά και επίσημα, έχοντας χάσει στο τέλος τα πάντα; Αν δεχτούμε λοιπόν κάθε ερέθισμα και στοιχείο που έχουμε τώρα, ως το δρόμο προς τη βέβαιη "επίσημη" χρεοκοπία, τότε πότε είναι καλύτερα να σταματήσουμε; Όταν θα μας έχουν φορτώσει ακόμα περισσότερα δάνεια και εξαθλίωση η τώρα; Όταν φίλε μου Έλληνα είσαι σε μια κατηφόρα με μεγάλη κλίση, πότε θέλεις να σταματήσεις; Στο τέλος η όσο γίνεται πιο μπροστά από το τέλος; Θέλεις να σταματήσεις όταν θα τα έχεις χάσει όλα χωρίς τρόπο ανάκαμψης η όσο ακόμα έχεις ευκαιρίες;
Έλληνα η Κυριακή των εκλογών είναι κοντά. Είναι η ημέρα που η Ελλάδα έχει λόγο. Που η Ελλάδα θυμάται πως έχει Δημοκρατία. Είναι η ημέρα που αποφασίζουμε για το μέλλον μας. Είναι η ημέρα που εμείς οι Έλληνες παίρνουμε την Ελλάδα στα χέρια μας και αποφασίζουμε για το μέλλον μας με βάση όσα συνέβησαν όχι μόνο τα τελευταία 2,5 χρόνια, αλλά τις τελευταίες δεκαετίες. Το καταλαβαίνεις και εσύ ότι είναι χρέος σου να ψηφίσεις σωστά. Ψηφίζεις σωστά με το να ΜΗΝ ψηφίσεις ξανά τα 2 μεγάλα κόμματα και με το να δώσεις την ευκαιρία σε κάποιο άλλο μικρότερο κόμμα το οποίο σε εκφράζει. Μην ψηφίσεις μνημόνιο και ψεύτικες μεθόδους “σωτηρίας”. Έτσι θα βγούμε πιο γρήγορα από το βαθύ σκοτεινό πηγάδι που μας έριξαν για να γεμίσουν οι τσέπες τους χρήμα και να ικανοποιήσουν τις αχόρταγες ορέξεις τις δικές τους και των διεθνών φίλων τους για κέρδος και εξουσία. 
Τέλος, θυμήσου ότι η αποχή, το λευκό και το άκυρο δεν είναι λύσεις. Με κάτι από αυτά αφήνεις το μέλλον σου σε άλλους. Δηλώνεις ότι δεν σε ενδιαφέρει. Φταίνε και αυτοί για αυτό γιατί ίσως σε έκαναν να χάσεις την ελπίδα σου. Με το να κάνεις αποχή, να ρίξεις λευκό η άκυρο τους δίνεις έμμεσα δύναμη και πετάς στα σκουπίδια το υπέρτατο αγαθό και δικαίωμα της ψήφου σου. Αναιρείς το αγαθό της Δημοκρατίας και πετάς κάτι που άλλοι άνθρωποι και λαοί αγωνίζονται για αποκτήσουν κάνοντας αμέτρητες θυσίες.
Αδερφέ μου Έλληνα θυμήσου ότι οι αποφάσεις σου καθορίζουν όχι μόνο το δικό σου μέλλον αλλά και των παιδιών σου και των δικών σου. Ψηφίζοντας λάθος, είναι σαν να τους λες ότι σου άρεσε το ψεύτικο παιχνίδι που έπαιξαν, τα προεκλογικά τους ψέματα, η κατάσταση στην οποία έφεραν εσένα η τους συνανθρώπους σου και ότι συμφωνείς με την συνέχεια. 
Διέδωσε αυτό το μήνυμα. Εκτύπωσε το και στείλε το παντού.
Σκέψου, ψάξε, ψήφισε υπεύθυνα. Ο καιρός έφτασε. 
Πατριωτικά, 
Πάνος

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: