ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.5.12

ΕΠΕΙΓΟΝ …..NA ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ…!!!


Thoureios
Όπως κάθε φορά οι ετεροδημότες που μεταβαίνουν στην επαρχία να ψηφίσουν μεταφέρουν το διαφορετικό κλίμα που επικρατεί στα μεγάλα αστικά κέντρα προς την επαρχία και επηρεάζουν σημαντικά τα πράγματα.
Τούτη τη φορά απ, ότι φαίνεται στην επαρχία υπάρχει ένα κλίμα  εντελώς διαφορετικό από την ΑΘΗΝΑ, δηλαδή υπάρχει ένας εφησυχασμός γιατί δεν έχει μεταφερθεί το κλίμα των αστικών κέντρων και κυρίως της ΑΘΗΝΑΣ έτσι ώστε να ξυπνήσει τους εκεί ψηφοφόρους.
Από την άλλη, τόσο τα έξοδα, όσο και η σύγχυση του κόσμου, θα είναι ανασταλτικοί παράγοντες για την μεταφορά τους στην επαρχία.
Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί σημαντικά η αποχή που πάντα λειτουργεί υπέρ του πρώτου κόμματος, δηλαδή υπέρ της ΝΕΑΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Δηλαδή με απλά λόγια όποιος δεν μεταβεί στην επαρχία να ψηφίσει στην ουσία στηρίζει μόνο την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Για πρώτη φόρα δεν ακούγεται από κανένα κόμμα να υπάρχει διάθεση για ναύλωση λεωφορείων για την μεταφορά ψηφοφόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: