ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.12

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΟΥΤΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ....

Τα συμπερασματα δικα σας
Πριν λίγους μήνες, το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ έδινε στην δημοσιότητα ονόματα και φωτογραφίες οροθετικών ιερόδουλων που μάλιστα παρέλασαν σε όλα τα ΜΜΕ. Εκεί υπήρχε η “δικαιολογία” ότι έπρεπε να προστατευτεί ο Έλλην γαμίκουλας που εντελώς ανεύθυνα δεν πήρε τα μέτρα του........
 Μια πολύ σωστή παρατήρηση, περί επιλεκτικότητας της δικαιοσύνης για την δημοσίευση λιστών.
 Αυτή η διαπόμπευση των αδύναμων γυναικών δεν προκάλεσε καμία κινητοποίηση της Εισαγγελίας, ούτε βέβαια έγινε καμιά φοβερή αντίδραση για
παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ιδιαίτερα αυτό της ανωνυμίας προσωπικών δεδομένων. Έρχομαι να σας θυμίσω αυτό το περιστατικό, γιατί είναι ενδεικτικό το πως αντιλαμβάνεται το σύστημα δικαιοσύνης, την ίδια την Δικαιοσύνη. Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης μέσω του περιοδικού του Hot Doc, δημοσίευσε χθες την περιβόητη λίστα Lagard, κάτι που συνιστά σίγουρα δημοσιογραφική επιτυχία. Αυτή η κατάσταση έχει καταντήσει κακοπαιγμένη παράσταση, όταν επί μηνών η λίστα περνά από τον έναν υπουργό\βουλευτή στον άλλον και προσφάτως ο Παπακωνσταντίνου δίνει γελοίες εξηγήσεις περί απώλειας της λίστας.
Αυτή η προκλητική στάση για μια λίστα που αρρωσταίνει κι άλλο το ήδη νοσηρό πολιτικό κλίμα, καθώς γεννά σενάρια και παραφιλολογία, δεν προκάλεσε την παρέμβαση της δικαιοσύνης, σαν να επρόκειτο για τον μπακάλη της γειτονιάς. Κι όμως η δικαιοσύνη έδειξε καταπληκτικά “αντανακλαστικά”, αφού λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του περιοδικού, έδωσε εντολή για σύλληψη του Κ. Βαξεβάνη.
Η λίστα των πιθανών μεγαλοφοροφυγάδων που κυκλοφορεί σε Βουλή και κανάλια σαν να ήταν λίστα για ψώνια αντιμετωπίζεται με επιείκεια σε προκλητικό βαθμό. Αντιθέτως, ο δημοσιογράφος που έχει χρέος μέσα από την έρευνά του να αποκαλύπτει στοιχεία, διώκεται!

 Γι’ άλλη μια φορά στην Ελλάδα κατηγορείται αυτός που αποκαλύπτει το έγκλημα και όχι ο εγκληματίας.
  
Η συνωμοσία της σιωπής
  -όπως κάνει και η μαφία- των μεγαλοκαναλαρχών, των τραπεζιτών και του πολιτικού προσωπικού, όταν κινδυνεύει να σπάσει, αναζητά θύματα και ενόχους στα πρόσωπα άλλων. Στην χώρα που τα σκάνδαλα είναι buisness και κανένας δεν έχει τιμωρηθεί, κάποιοι βρίσκονται στο απυρόβλητο και διευρύνουν το φάσμα των προνομίων τους. Και κάποιοι άλλοι, ευσυνείδητοι, που αποκαλύπτουν την αλήθεια, βρίσκονται αντιμέτωποι με το Σύστημα, χάρη στην σύμπραξη της εισαγγελίας. Εξάλλου, η λίστα Lagard όπως δημοσιεύεται στο Hot Doc δεν κατηγορεί κανέναν για φοροδιαφυγή, ούτε αναφέρει τι ποσά έχει ο καθένας στον τραπεζικό λογαριασμό. Απλά αναφέρονται ποιοι είναι αυτοί για τους οποίους υπάρχει σκοτάδι. Πιθανόν η λίστα να έχει υποστεί επεξεργασία από άλλους, πιθανόν να είναι και ολόκληρη. Επίσης, πρέπει να μείνουμε στην περίεργη στάση των συναδέλφων του Βαξεβάνη, αφού πολλοί αντέδρασαν απαξιωτικά ή με φθόνο. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ βεβαια υποβιβάζουν την σημασία του θέματος, ενώ ξένα μέσα, αναφέρονται στο γεγονός προσθέτοντας ένα ακόμη πλίνθο στον διεθνή εξευτελισμό.
Τέλος, θέλω να προσθέσω πως πριν λίγους μήνες, ο ναζιστής Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε σε τηλεοπτική εκπομπή την Λιάνα Κανέλη και κρύφτηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο. Ναι, ένα από τα…”λεβεντόπαιδα” που θέλουν να πάρουν την Πόλη. Συν ότι κατηγορείται για συμμετοχή σε ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Κι όμως κυκλοφορεί ελεύθερος. Από την άλλη, ο Κώστας Βαξεβάνης επειδή έδειξε το θάρρος να δημοσιοποιήσει μια λίστα που μπορεί να χρησιμοποιείται από εσωτερικά και εξωτερικά κέντρα εξουσίας, έγινε επικηρυγμένος και παρακολουθήθηκε, ενώ αντιμετωπίζεται σαν κοινός κακοποιός. Η Δικαιοσύνη είναι τυφλή, αλλά στην προκειμένη, κρυφοκοιτάει, κάνοντας τα στραβά μάτια όταν χρειάζεται να αποδοθούν ευθύνες σε διεφθαρμένους πολιτικούς. Έχει ενδιαφέρον πως η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε ούτε για τα προσχήματα το εν λόγω δημοσίευμα, ενώ από εδώ και στο εξής θα προσέχω να μην αναφέρω πως ο φίλος μου ο Χ έχει λογαριασμό στην Eurobank ή ο Ψ στην Πειραιώς για να μην παραβιάσω “ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα”. Σε μια Ελλάδα που έχει χρεοκοπήσει, οι ελίτ χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να πνίξουν τις φωνές της αλήθειας. 

Πηγη  http://strangejournal.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: