ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.10.12

Ηράκλειο: Φυγάδευσαν τους επισήμους – Μπουκάλια και συνθήματα στην παρέλαση!


Μόνο γιορτινό δεν είναι το κλίμα στο κέντρο της πόλης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Φυγάδευσαν τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργο Δεικτάκη και τον Διοικητής της ΥΠΕ Αντώνη Γρηγοράκη από τα σκαλοπάτια πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου, προκειμένου να μην υπάρξουν εντάσεις στο χώρο της παρέλασης. Τεράστιες δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην Πλατεία Ελευθερίας. Το σημείο της εξέδρας παραμένει αποκλεισμένο ενώ οι ομάδες εκείνων που αντιδρούσαν σε όλη την διάρκεια της παρέλασης παραμένουν στο χώρο και φωνάζουν συνθήματα.
Ένα πλακάτ που κράτησε πολίτης απέναντι από την εξέδρα των επισήμων , το οποίο ανέγραφε “Θέλουμε πίσω την αξιοπρέπειά μας” και τους μαθητές του Λυκείου Ν. Αλικαρνασσού να υψώνουν τη γροθιά τους, την ώρα που περνούσαν μπροστά από τους επίσημους, δίνουν το στίγμα του κλίματος στην παρέλαση του Ηρακλείου.
Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν μόνο ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι των στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, ενώ κανένας από τους μαθητές που παρέλασαν δεν γύρισε το κεφάλι στην πλευρά της εξέδρας. Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο κόσμος είναι πολύ λιγότερος από άλλες χρονιές…
Ένταση και μπουκάλια
Ένταση σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.00 στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου όταν “Πολίτες κατα του χρέους” προσπάθησαν να πλησιάσουν στον χώρο όπου θα κατατεθούν τα στέφανα. Στις 12:30 συγκεντρωμένη ομάδα διαδηλωτών έσπασε το κιγκλίδωμα και θέλησαν να μπουν στην παρέλαση. Όμως με την άμεση παρέμβαση των αστυνομικών η ένταση περιορίστηκε στο χώρο της πλατείας . Τα κάγκελα επανατοποθετήθηκαν και πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές τεσσάρων ατόμων που δημιούργησαν ένταση δίπλα σε παιδιά 5 ετών από το σώμα προσκόπων.
Οπως γράφει το flashnews.gr ο χώρος στο άγαλμα του Ηρακλείου, όπως και γενικότερα οι χώροι των εκδηλώσεων, είναι στην κυριολεξία καγκελόφραχτοι και μόλις οι πολίτες πλησίασαν τα κάγκελα, περικυκλώθηκαν απο τους αστυνομικούς οι οποίοι τους εμπόδισαν.
Παράλληλα η βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κα Μαρία Διακάκη, ζήτησε απο τις αστυνομικές αρχές να επιτρέψουν στους πολίτες να περάσουν μέσα απο τα κάγκελα, αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό.
Στις εκδηλώσεις στην πόλη του Ηρακλείου παρίσταται μόνο ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, κ.Δεικτάκη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Ο κ. Δεικτάκης προσήλθε στον χώρο κατάθεσης στεφάνων υπο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αλλά και υπο τις έντονες αποδοκιμασίες των πολιτών, οι οποίοι του πέταξαν και πλαστικά μπουκάλια
Χαρακτηριστικό είναι το ότι κανείς βουλευτής ή εκπρόσωπος της αυτοδιοίκησης, ούτε καν ο Περιφερειάρχης ή εκπρόσωπος των Δικαστικών αρχών δεν παρευρίσκονται στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο στην πλατεία Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: