ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.10.12

"ΟΧΙ" ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΤΟΥΣ ΤΟΥ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ"

Κατηγορηματικό «όχι» σε όλα από την Τρόικα

Νέα δεδομένα στη διαπραγμάτευση για το πακέτο μέτρων φέρνει η άρνηση της Τρόικα στις προτάσεις τόσο της ΔΗΜΑΡ όσο και του ΠΑΣΟΚ, δυναμιτίζοντας τη συνοχή του κυβερνητικού συνασπισμού. 
Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, οι δανειστές μας είναι αρνητικοί και στα δύο ζητήματα που έχει θέσει η ΔΗΜΑΡ, δηλαδή...
το οικογενειακό επίδομα και την επέκταση των συλλογικών συμβάσεων.
Παράλληλα, η Τρόικα δεν δέχεται την πρόταση του ΠΑΣΟΚ κάθε ιδιωτικοποίηση να πρέπει να κυρωθεί από την Βουλή, μια θέση που ασπάστηκε και ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας λέγοντας πως κανένας δεν πρόκειται να επενδύσει στην Ελλάδα αν κάθε ιδιωτικοποίηση πρέπει να περνά από το Κοινοβούλιο. 
Σε ότι αφορά την προετοιμασία του πακέτου μέτρων που θα παρουσιασθεί στο Euro Working Groupd ο κ. Στουρνάρας δήλωσε πως όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους. 
Σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ - Η ΔΗΜΑΡ «κατεβάζει» τους τόνους 
Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Ιπποκράτους υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση και να ληφθούν αποφάσεις για τη διαπραγματευτική στάση του κόμματος. 
Από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι, αφού ξεκαθαρίζεται ότι καταψήφιση των μέτρων - εφόσον κατατεθούν σε ένα νόμο μαζί με τα εργασιακά- δεν σημαίνει και απόσυρση της δεδηλωμένης προς την κυβέρνηση. 
Από iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: