ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.10.12

Σκανδαλίδης: Να μην ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ τα μέτρα ΑΦΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ!


«Ψήφιση των μέτρων ισοδυναμεί με παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Να μην ψηφίσει τα μέτρα το ΠΑΣΟΚ», ζήτησε ο Κώστας Σκανδαλίδης στη συνεδρίαση της ΚΟ του Κινήματος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κινείται προς τη μη ψήφιση του πακέτου μέτρων, κάτι που, επίσης, άφησε να εννοηθεί και ο βουλευτής Μιχάλης Κασσής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός διαφωνεί «θεμελιωδώς» με την «αφήγηση» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου, αναφέροντας ότι ενώ οι εκλογές έγιναν για να αλλάξει ρότα η χώρα και να αλλάξει η οικονομική συνταγή, η προγραμματική συμφωνία «τσαλαπατήθηκε», τα «ψέματα» που ειπώθηκαν «οδήγησαν στον εκφασισμό» και πρόσθεσε ότι «οι προϋποθέσεις έχουν προσπεραστεί με μεγάλη ευκολία» και «δεν υπάρχει καμία συζήτηση για αναπτυξιακές πολιτικές».
Αναφορικά με το θέμα των αποκρατικοποιήσεων, ο κ. Σκανδαλίδης διερωτήθηκε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πώς μπορεί ένας βουλευτής να σιγουρευτεί ότι όλα θα γίνουν με διαφάνεια.
Στην κατεύθυνση της καταψήφισης των μέτρων, φαίνεται να κινείται και ο Μιχάλης Κασσής, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, απαντώντας σε θέση που φέρεται να εξέφρασε ο Γιώργος Ντόλιος ότι όποιος δεν ψηφίσει τα μέτρα θα πρέπει να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα, ο κ. Κασσής είπε ότι δεν παραδίδει καμία έδρα, ότι δεν θα ψηφίσει και πως θα παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ. «Πουλήσατε την Ακρόπολη της Ηπείρου (σ.σ. τη «ΔΩΔΩΝΗ») και μου λέτε να εμπιστευτώ τις αποκρατικοποιήσεις;», ρώτησε .
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιάννης Κουτσούκος υποστήριξε ότι καθώς οι βουλευτές δεν γνωρίζουν ακόμα τα οριστικά μέτρα και ζήτησε να μην ψηφιστούν, εάν πρόκειται για τα μέτρα που ακούγονται. Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει «συνιστώσα» του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, «χωρίς λόγο και ρόλο», ενώ ανέφερε ότι τόσο η διαπραγμάτευση που έγινε, όσο και τα μέτρα είναι ανεπαρκή, καθώς επίσης και ότι άνοιξαν θέματα που δεν προβλέπονταν.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «η μη ψήφιση των μέτρων ισοδυναμεί με σκότος και χάος».
Ο κ. Χρυσοχοΐδης άφησε αιχμές κατά της ΔΗΜΑΡ, αναφέροντας ότι «τόσα χρόνια υπηρετήσαμε το ψέμα, φορτώσαμε 150 δισ. τα ασφαλιστικά ταμεία, σήμερα συζητάμε αν θα υποστηρίξουμε το επίδομα γάμου ή όχι».
Όσον αφορά δε τις αποκρατικοποιήσεις, ο πρώην υπουργός είπε ότι η πολιτεία έχει όλο το νομικό οπλοστάσιο για να τις φέρει εις πέρας και πως «δεν πρέπει να επιτρέψουμε στα βαποράκια που τώρα είναι και μπατίρηδες, να παίξουν ρόλο».
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Χρυσοχοΐδης «απάντησε» στην αναφορά που είχε κάνει νωρίτερα στην εισήγηση του ο κ. Βενιζέλος περί δηλώσεων που αποτελούν «κουτσουλίτσες επικοινωνιακές», λέγοντας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι οι στρατηγικές που εκείνος έχει ακολουθήσει «έχουν οδηγήσει σε κουτσουλιές».
Ο Δημήτρης Κρεμαστινός, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι δεν επιθυμεί να ψηφίσει τα μέτρα, ωστόσο, πρόσθεσε ότι αν η ΚΟ αποφασίσει την ψήφισή τους, τότε αυτό θα πρέπει να είναι δεσμευτικό για όλους.
Αν και το κλίμα της ομιλίας του έτεινε προς το «όχι», όπως αυτό μεταφερόταν, ο Μίμης Ανδρουλάκης φέρεται να είπε ότι «είμαστε εγκλωβισμένοι».
«Το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει για να υπάρχει», «η τύχη του ΠΑΣΟΚ δεν ταυτίζεται με την τύχη των στελεχών του», είπε, κατά πληροφορίες, ο Κώστας Τριαντάφυλλος, σημειώνοντας ότι τα μέτρα θα πρέπει να συνοδεύονται από αναπτυξιακό πακέτο.

antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: