ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.12

Παίρνουν πίσω το 45% για τα εισοδήματα 26.000 ευρώ!


Παίρνουν πίσω το σενάρια 45% για εισόδημα πάνω από 26.000 ευρώ!  Μετά τις αντιδράσεις και τις "εξηγήσεις" για τις οποίες εκλήθη στο Μ. Μαξίμου ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης, απόντος στο Eurogroup του Ι. Στουρνάρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι δόθηκε κατεύθυνση να αποσυρθεί το σενάριο για φορολόγηση με τρείς συντελεστές και με 4% για εισοδήματα πάνω από 26.000 ευρώ, που είχαν δει το φώς της δημοσιότητας.

 Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν η ενδοκυβερνητική συζήτηση για το νέο φορολογικό με δεδομένες τις αντιδράσεις  από βουλευτές των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση για την κατάργηση των φοροαπαλλαγών και την επιβολή συντελεστή 45% για εισοδήματα άνω των 26.000 ευρώ, την μεγάλη επιβάρυνση των τρίτεκνων κλπ.  
 
 Ακόμη και βουλευτές της ΝΔ εξέφρασαν με δημόσιες τοποθετήσεις τους τις διαφωνίες για τα υπο συζήτηση φορολογικά μέτρα. Για "μανδαρίνους του υπ. Οικονομικών" μίλησε ο Αργύρης Ντινόπουλος ενώ για "αντισυνταγματικότητες" έκανε λόγο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Ακόμη και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης, χαρακτήρισε "υπερβολικό" τον συντελεστή του 45% για μικρομεσσία εισοδήματα μόλις 26.000 ευρώ.   
 

"Όσα λέγονται και γράφονται δεν ανταποκρίνονται κατ΄ανάγκη στην πραγματικότητα", δήλωσε στο ΣΤΑΡ κυβερνητική πηγή. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές, εξηγούσαν ότι με δεδομένες τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί έναντι της τρόικα και έχουν ψηφιστεί ήδη στον προϋπολογισμό, προβλέπονται αυξήσεις φορολογικών εσόδων της τάξης των 3,5 δισ ευρώ και συνεπώς οι όποιες διορθώσεις στο φορολογικό  θα πρέπει να κινούνται σε αυτά τα περιορισμένα πλαίσια. 

Πάντως, αν την Τετάρτη δεν υπάρξει συμφωνία μεταξύ του Υπ. οικονομικών και των βουλευτών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, τότε το θέμα θα τεθεί στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση υπό τον Πρωθυπουργό.
 
 δείτε το βίντεο εδώ
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: